2011/10/16

Post 431

Localgraphics till Göteborg

16

10


2011


För lite drygt ett år sedan skrev jag om localgraphics fina kartor över Stockholms stadsdelar och uttryckte samtidigt min besvikelse över att Göteborg inte fanns med. Men nu när jag kikade in på Lottas blogg såg jag att de snart släpper nya kartor över Göteborg, Malmö och Stockholm. Perfekt julklapp till en sån som mig.. Önskning numer två alltså!

Foto: Localgraphics viaLotta Agaton

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Blackbird says:

  Helt underbar! Måste beställa direkt!!

  Kram Blackbird

  1. Anonymous says:

   Gör det! Kram J

 2. Anita says:

  Det kan bli en bra julklapp till vår dotter som nyligen flyttat till Göteborg för att bli staylist.

  Kram

  1. Anonymous says:

   Så kul! Är alldeles säker på att det kommer bli en uppskattad klapp.
   Kram Johanna


The wildest man in town