2017/11/23

Post 1905

Lite julnytt

23

11


2017


I måndags var jag på stan för att inhandla lite grejer inför advent. Massor med grönt, hyacinter och så några kvistar med röda bär som jag tyvärr glömt namnet på. De långa stearinljusen ska få sitta i adventsljusstaken, så skönt att de håller lite längre än de i vanlig längd. Förra veckan var jag dessutom på blixtvisit i Stockholm så då var jag förbi Svenskt Tenn och köpte pynt och i kartongen ligger..

Den finaste adventsstjärnan jag sett och suktat efter sedan jag såg den för första gången förra året. Nämligen snöblomma från watt & veke.

Älskar dessa julgranskulor från Svenskt Tenn.

Och dessa bjällror som även Gillis tyckte var extra fina. Frågan är om vi kommer kunna ha en gran i år? Han är otroligt klåfingrig just nu nämligen.

Nu ska jag placera ut dessa hyacinter. Återkommer med resultatet!

Kommentarer

11

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Caroline says:

  Åh, så mycket fint!
  Älskar grenarna med röda bär, en klassiker här hemma:-)
  Kram Caroline

 2. culkner says:

  Julgranskulorna var verkligen något utöver det vanliga, riktigt fina! Kul att träffa dig igår! Ser fram emot att följa renoveringen!

 3. Hanna Löfgren says:

  ÄLSKAR detta inlägget!

 4. Marie says:

  Bordsgran är ju ett alternativ 🙂

 5. LisaMarier says:

  Vilket vackert julpynt, precis i min stil! Jag gillar mest vitt och grönt och tända ljus. Förra året köpte jag också små guldbjällror, fast i girlangform. Lurar på att komplettera den på något sätt i år, för i år ska vi ha gran för första gången. Ska bli så mysigt. Tack för en fin blogg!

 6. Rebecka says:

  Åh så fint och juligt! 🙂 Klart du ska ha julgran! Bind fast den med snöre i något i väggen och häng allt som är kul att fingra på lite längre upp i granen, så ska det nog gå bra 😀 Funkade med vår nyfikna kattunge!

 7. Mathilda says:

  Så smart med längre ljus – vart är de ifrån?

 8. Sofie T says:

  De små röda bären är nypon ❤️.
  Så fina grejor! Och stort grattis till bebisen på väg.

  Trevlig helg!

 9. Anna says:

  Magiska julgranskulor! Är det den stora eller lilla storleken? Och är det i färgen med “gul tofs” eller “vit tofs”? Tacksam för svar för var så fina!
  Grattis till bebis och husflytt, ska bli mysigt att förhoppningsvis få följa. Tack för du delar med dig<3

 10. Anna sundell says:

  Hej och tack för en underbar blogg! Hur har du behandlat trägolvet? Det är så snyggt, är det matt och vitt tro?

 11. Many thanks for sharing this info, I saved the site. I’m furthermore interested in information about leather sofa cleaning service, have you any idea the place where I could come across one thing like this? I will be back in a little while! Yeh Pyaar Nahi Toh Kya Hai


The wildest man in town