2016/04/10

Post 1560

Lite helg

10

4


2016


johannabradford_helg_10april_1

Helgfrukost!

johannabradford_helg_10april_2

Fredagsbuketten fick bli en somrig sådan med eukalyptus, riddarsporre, syren och vallmo.

johannabradford_helg_10april_3 Jag är så fascinerad över vallmo. Tycker att det är så coolt att det först är en hårig grön boll som sedan spricker upp och blir skiraste blomman av dom alla.

johannabradford_helg_10april_4

Här låg jag i sängen och läste och tittade samtidigt upp på väggen där solen skapade solkatter på väggen. Kände att jag var tvungen att föreviga det med ett foto för att det var så härligt och fint, i samma sekund kom jag på vilken skrattretande situation detta var. Snacka om brist på solsken när man känner att man måste föreviga det liksom.

johannabradford_helg_10april_5

Jag börjat rensa i min garderob, brukar göra det någon gång per år och nu var det alltså dags. Tänker att det är dags att denna fina kaftan från Rodebjer får en ny ägare. Är du intresserad av att köpa? Maila i så fall mig på johanna@johannabradford.se. Jag kommer lägga upp grejer på instagramkontot @johannabradford_bloppis löpande under kommande vecka så kika in där om ni är intresserade.

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Malin says:

  Hej! Härligt med helg och sol ju! Du kanske redan har hittat kappan du sökte efter men länkar den här ändå http://www.zara.com/se/sv/dam/kappor/visa-alla/trenchcoat-i-l%C3%A4der-c719012p3219136.html så sjukt snygg! Jag köper nog den eller en i denim från Twist&Tango, också väldigt snygg.

  Ha en fin dag! 🙂
  /Malin

 2. Hanna says:

  Vilken härlig helgmix!

 3. Woooow… vilken fantastisk bukett! 🙂 Så härligt med sol och lite värme, välbehövligt! // Anna


The wildest man in town