2017/05/26

Post 1804

Lite helg

26

5


2017

KategoriDet känns som att maj månad är en enda lång helg med tanke på alla röda dagar, det fina vädret som äntligen kommit, alla födelsedagar men också för att jag är föräldraledig förstås. Förra helgen blev det ingen ny fredagsbukett eftersom att denna fantastiska bukett som vi fick av våra vänner vid dopet fortfarande var fin.

Älskar den här typen av yviga buketter.

Helgen inleddes med att jag fick ett himla fint paket från Dagmar.

I paketet låg denna klänning som kommer bli perfekt på sommarens resa till Frankrike.

I lördags kväll var jag ensam hemma, något jag verkligen inte har problem att vara lite då och då. Tycker att det är riktigt mysigt! Så jag dukade upp en ost och chark bricka till mig själv och en liten skål med räkor.

Som sagt, pioner överallt.

Hoppas att ni har en skön Majhelg!

 

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Sofia says:

    Vilken ljuvlig klänning! Hälsningar från Schweiz //Sofia
    (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  2. LENA says:

    Hej,jag undrar var den fina ljusslinvår kommer ifrån? Tack för så mycket inspiration! Hälsningar Lena


The wildest man in town