2016/08/29

Post 1647

Lite helg

29

8


2016


johannabradford_helg29aug_1

Det här med att baka har typ blivit min största hobby sedan vi flyttade till hus. Kan ha med graviditeten att göra också kanske.. Till dessert en kväll blev det i vilket fall som helst paj med kardemumma och björnbär från grannens trädgård.

johannabradford_helg29aug_5

Jag har plockat in de sista höstanemonerna.

johannabradford_helg29aug_2

Ätit kantarellsmörgåsar.

johannabradford_helg29aug_4

Legat i soffan och läst mina favoritmagasin, danska såklart. I senaste Eurowoman är ett av mina favorithem med, nämligen familjen Reffstrups, mer kända som grundarna till Ganni. För exakt ett år sedan var hemmet med i Styleby och sedan dess har jag tänkt på detta fantastiska hus.

johannabradford_helg29aug_3

Igår kväll plockade jag in några äpplen och bakade värdens godaste äppelkaka.

Nu är det måndag och jag tror att hösten är här nu. Det känns fint tycker jag, september är en av mina bästa månader så jag säger hej och välkommen. Men först är det ju några dagar kvar av augusti och de ska spenderas i Danmark. Hörs där helt enkelt!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Härligt m Danmarkstur, välkommen?

 2. Nina says:

  Vilket inspirerande inlägg! ?

 3. Ida says:

  Hei, er det Bodbyn kjøkkenluker du har? Hilsen Ida

 4. Tina says:

  Ja tänk att den där äppelpajen faktiskt kan kvala in på topplistan på riktigt:) Din lilla hög med magasin också. Fina allihop.

  Allt gott | Tina


The wildest man in town