2014/04/22

Post 940

Lannsjö keramik

22

4


2014


lannsjokeramik1lannsjokeramik2lannsjokeramik5lannsjokeramik3lannsjokeramik4

Vissa saker och ting är kärlek från första stund. Ett exempel på det är Elin Lannsjös keramik. Det hela började när jag såg en behind the scene bild av @blackbirdstyle i mitt instagaramflöde. Hon och fotografen Helene Bernstone var nämligen och gjorde ett hemma hos reportage i en helt underbar kolonistuga här i Göteborg. Några månader har gått sedan dess och i senaste Sköna Hem hittade jag äntligen det där reportaget som jag gått och väntat på. Precis som jag misstänkte blev jag inspirerad till tusen och via artikeln fick jag veta att den lilla stugan tillhörde keramikern Elins och hennes sambo Victor. Jag kikade in på Elins hemsida och blogg och genast åkte hennes vackra porslin upp på min önskelista. Som om det inte vore nog så ser jag återigen på instagram att Sonja som driver @dagmarskitchen hade varit hos Elin och jag klickade direkt in på Sonjas blogg där det fanns en massa fina blider och en inspireradene intervju. Nu har jag ett sådant enormt habegär så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tur att jag fyller år snart för här ska önskas porslin! Vill ni se mer av Elin Lannsjös keramik hittar ni hennes hemsida/blogg här och på insagram heter hon @elinlannsjo.

Foto: Elin Lannsjö & Sonja Dahlgren

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Frida says:

  Ända sedan jag handlade av henne på Röda stens julmarknad har jag varit helt såld! Det blir ju inte lättare att hantera förälskelsen när man sett sneak peaks från deras kolonistuga på instagram under våren. Vill flytta in i hennes värld. Heja Elin!

 2. Fridasfina says:

  Men så makalöst fint! Vilket supertips, jag blev också helt handlöst förälskad i allt det härliga, keramiken och känslan! 🙂 Kram F

 3. Charlotte ryding says:

  Vad kul att du gillar reportaget!! Vi älskar det! Dessutom är Elin en helt ljuvlig person!

  Hoppas du mår bra!

  Stor kram Charlotte


The wildest man in town