2010/04/26

Post 55

Kusmi tea, kakor och kläder

26

4


2010


Ytterligare en burk med Kusmi tea har fått följa med hem till min kökshylla. Denna gången blev det ett grönt med smak av rosor inköpt hos A, som numera driver butiken – Modefabriken. Där finns även den fina scarfen från Lise Sandahl och toppen från Rodebjer, som har blivit riktiga favoriter i min garderob.
.
När jag var en sväng på stan i lördags stannade jag till i en mysig inredningsbutik och köpte de fina kakorna från The Fine Cookie Company som dessutom var riktigt goda. Jag köpte även virknål och garn så nu virkas det för fullt här hemma…

Kommentarer

1

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Rikard says:

    >cool bild!! har du provat Kusmi Tea BeCool?


The wildest man in town