2016/07/22

Post 1625

Köpenhamn

22

7


2016


johannabradford_kopenhamn20juli_2johannabradford_kopenhamn20juli_6johannabradford_kopenhamn20juli_7johannabradford_kopenhamn20juli_3johannabradford_kopenhamn20juli_4johannabradford_kopenhamn20juli_5johannabradford_kopenhamn20juli_1

Jag firar starten på min första semestervecka i Danmark. Köpenhamn bjöd på sol, massor med skratt ihop med fina vänner och god mat. Absolut bäst var frukosten på Atelier September och ostbrickorna från Osteriet & Ko som dukades upp i solnedgången över Kodebyn.

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Linda says:

  Hej! ta inte detta fel nu, men tycker att din blogg börjar bli lite för mycket “reklamig” om du förstår vad jag menar.. tycker det hade varit så himla kul att se mer av vad ni gör hemma mellan varven och vad faktiskt DU väljer att ha hemma. Super kul med inspiration självklart, men din “äkta” inspiration väger mest enligt mig. Hade varit såååå kul att få se hur ni renoverar hemma, hur ert hus ser ut nu innan ni gjort iordning det.så man inte alltid bara måste få se det färdiga resultatet utan även vägen dit. Hoppas du inte missförstod mig nu och SUUUUUPER grattis till magen.

  Mvh Linda

  1. Johanna says:

   Hej Linda! Jag tror snarare att det är du som har missuppfattat mig. Jag förklarar ju ganska klart och tydligt varför jag inte orkat blogga på som vanligt den senaste tiden på grund av graviditeten. Har helt enkelt inte haft varken ork eller inspiration till att fota hemma. Hoppas att du förstår. Med vänlig hälsning, Johanna

   1. Linda says:

    Hej, ja nej inte så jag menar. Menar innan med, tycker det är så kul att se förberedelser inför nya huset. kanske en innan bild så man kan följa med från början och få en bild av vad det är man startar med osv. Kommer ihåg att det var det jag saknade även med Kristin (Krickelins) blogg och hela resan med det nya huset, nu visar hon ju extremt mycket underbara bilder på sitt hus osv, men just lite bilder på hur det såg ut från början och lite tankar kring den kommande renoveringen osv. Bara ett tips och något som JAG hade tyckt varit kul att se och följa.
    Förstår verkligen att du inte orkar/orkat uppdatera heltiden.

    Linda

    1. Johanna says:

     Det är ju inte så att jag blev gravid samma dag jag la ut inlägget på bloggen. Har varit gravid under hela tiden vi haft huset, därav dålig uppdatering gällande det. Jag har skrivit mycket om våra tidigare renoveringar men har helt enkelt inte haft ork eller lust att dela med mig av vår renovering av huset. Får se hur med blir med lusten framöver, för det är enbart den som driver mig till att blogga. Hoppas att du förstår och kan respektera det. Ha det fint!

    2. Linda Couch says:

     Jag kan också hålla med att jag saknar/saknat det. Det är ju bara för att vi är dina (och i mitt fall Kristins och Sofias) stora, stora fans! Vi älskar det ni gör och vill så gärna se ditt fantastiska kreativa tänk kring en renovering. Jag har varit inne varje dag, ibland fler, ända sedan i maj för att få se dina tankar. Blev därför superglad över att se en glimt av era köksskåp.
     Men självklart förstår vi det där med tröttheten och graviditeten. Stor respekt på det. Vi bara älskar det du gör. och önskar att vi hade dina kreativa hjärna ibland. Hi hi)


The wildest man in town