2014/08/20

Post 997

Köksinspiration

20

8


2014


Desktop48 Snart startar renoveringen här hemma och först ut är ett nytt kök. Det känns superlyxigt men också skrämmande med alla beslut som ska tas. Vi har liksom aldrig satt in ett helt nytt kök utan bara pimpat befintliga, detta fick till exempel ben, ny bänkskiva handtag och detta målade jag för hand. Denna gången blir det alltså ett nytt från grunden och jag måste bestämma mig snart. Ovan har jag satt ihop ett kollage på kök som inspirerar mig och som ni ser är mörka kök något jag är väldigt inne på just nu. Det är förresten ett tips till er som ska renovera, spara på bilder ni gillar och tillslut hittar man en röd tråd, kanske sparar men en bild flera gånger, då är det ett tecken på att man verkligen gillar det eller så har man flera bilder med samma kran o.s.v. Ja ni fattar! Om ni inte vill spara ner en massa bilder på datorn är Pinterest ett helt fantastiskt verktyg för just bilder och mappar. Nu ska jag återgå till köksplaneringen!

Foto: 1. Kvänum 2. Lagerlings 3. Wishbone home 4.Christopher Sturman 5. DeVol

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. w says:

  Vad spännande! Kan du inte göra ett inlägg där du berättar mer om flytten? Som läsare är man ju lite nyfiken på exakt vad det var som lockade med nya boendet (den förra var ju så fiiin). Ska bli kul att följa renoveringar etc. Tack för inspirationen!

  1. johanna says:

   Nja, det gör jag nog inte. Men jag bjussar gärna på renoveringsbilder och inredningsrelaterat innehåll. Kul att kunna inspirera. Tack för att du kikar in!

 2. Marie says:

  Ja snälla, skriv lite mer om flytten! Har ni flyttat till hus?

  1. johanna says:

   Nej en ny lägenhet 🙂

 3. Hannasinspo says:

  Åh, det är ju så fint med mörka kök!

 4. Sofia says:

  Jag blev så inspirerad av bilden till höger högst upp. Gissar att det är från Lagerlings men länken funkar inte. Går det att hitta fler bilder från detta hem, ser himla fin ut?

 5. Men så roligt att ni ska göra ett kök också! Mycket planerande framför er. Här planeras också nytt kök (plus badrum, tvättstuga, ny hall och en massa mer …) och det är verkligen superkul men svårt för det finns så mycket fint. Pinterest är en fantastisk hjälp och det blåsvarta köket nere i hörnet visade jag också på bloggen häromdagen – det är så fint!

  Lycka till!

 6. Emma says:

  Var inne på svenska hem i Mölndal och kollade Ballingslöv och de hade precis satt upp ett kök med blanka gråa luckor med kopparhandtag och guldkran. Och mosaikkakel med blandat marakeschinsirerat i orange brunt. Jag som annars vart helt inne på vitt kakel. Och en bänkskiva som var likt kalksten, men som skulle vara tålig mot allt. Något nytt material tydlien. Supersnyggt, så är själv inne mörkt mörkt, men kan inte bestämma blank eller matt. Ska snart börja med vårt kök också. Tack för inspirationen 🙂


The wildest man in town