2011/05/18

Post 322

Köket del 2

18

5


2011


Kökets förvandling är på god väg! Nytt golv har nu lagt in i hela lägenheten, vi har ställt köket på ben, kaklingen är i stort sett klar och ser ni det hålet i väggen på första bilden? Det är nu utsågat och fönstret är på plats. Tanken var från början att vi bara skulle byta ut handtagen, sedan var vi inne på att snickra nya luckor men nu funderar vi på att byta ut hela stommen till en sprillans ny. Varför inte, när allt annat blir nytt och fint? Ja, lite sådana är vi! När vi väl är igång ser vi inga hinder utan vi kör helst på tills plånboken skriker tvärstopp.. Vi får se hur det blir, ska fundera lite till men innan helgen måste vi bestämma oss. Fortsättning följer!

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Sara - Little Miss Fix It says:

  Jag svimmar nästan lite av avund! Köket ser ut att vara på god väg mot ett härligt cleant och “restaurangigt” kök som får mina tankar att vandra söderut mot frankrikes kontinentala stil t ex. precis så som jag själv skulle vilja ha det om inte våran bostadsrätt besod av 1711 vinklar och ett minikök. La-la-love kaklet! Säg att ni ska ha svarta fogar…

 2. Camilla-lugna gatan says:

  Åh så fint det blir! Så kul att få se. Kram!

 3. Jonassonjennie says:

  Vad kul det är att följa er renovering! Keep up the good work! /J

 4. Hanna says:

  Spännande!! Ser ut att bli riktigt fint! Ser fram emot det färdiga resultatet.
  Hanna

  1. Johanna says:

   Tack! Jag hoppas att det blir fint..
   mer bilder kommer snart!
   Kram Johanna

 5. Tant Johanna says:

  Tack för era fina hälsningar!
  Sara: Precis så ja 🙂 Tack! Självklart ska vi ha svarta fogar.

 6. Jannie says:

  Hej! Lyckades leta mig fram till detta gamla inlägget eftersom vi precis köpt ny lägenhet men tyvärr är plankgolven i köket superslitna.. Vad köpte ni för golv och hur behandlade ni dom? Använde ni någonting mellan brädorna och krympte plankorna mycket efter ett tag så att det blev stora/ojämna springor? Alternativt har du kanske ett tips för att undvika det?

  1. johanna says:

   Hej! Vi köpte golv från hornbach, vanliga planhyvlade plankor om jag minns rätt. Just dessa kvislackade vi och sedan målade men det är ju såklart en smaksak. Vi använde ingenting mellan plankorna och de krymte inte så mycket. Det är viktigt att brädorna får ligga inne under några veckor i rumstemperatur innan man lägger golvet, då hinner de krympa ihop och man undviker att det spricker. Lycka till!


The wildest man in town