2016/05/07

Post 1580

Kocksgatan 60B

7

5


2016

KategoriNooks-Kocksgatan-60-11Nooks-Kocksgatan-60-12Nooks-Kocksgatan-60-16

Kolla in denna fina lägenhet på Kocksgatan 60B i Stockholm som nu finns till salu via Nooks. Detta måste vara den perfekta planlösningen för en lägenhet på 45kvm, stort kök och vardagsrum i öppen planlösning, mindre sovrum i ett separat rum och en rejäl garderob. Mycket bra planerad, perfekt renoverad och så himla fint att så mycket gamla detaljer är bevarade. Inte mycket mer man kan begära alltså.

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Ekenäsliv says:

  Undrar vad min man kommer säga när jag vill byta ut alla våra 28 skålhandtag i köket till mässing istället…?? De har ju allt suttit där i 3 år ju;-)
  Så snyggt!
  Ha en fin lördag!

 2. Jättefin! Håller med, när det är så litet är det bättre att ha den öppet, blir ju mycket luftigare. Uppskattar verkligen hemnet-tips, roligast att se riktiga boenden faktiskt, fortsätt gärna med dessa inlägg!

  Just denna tycker jag nästan blev lite för vit i köket, såg själv just den här från Birkastan som hade ett lite ovanligt grönare kök i liknande stil, tycker nog det var roligare: http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-1rum-birkastan-vasastan-stockholms-kommun-tomtebogatan-31,-3tr-og-9162638

 3. Vilken vacker lägenhet! Super fina bilder verkligen!! 🙂


The wildest man in town