2014/11/03

Post 1061

Katarina Bangata 58

3

11


2014

Kategori111503151115032211150324

Jag kikade precis in hos mina vänner Kristin & Sofia som driver bloggen Tingelings och såg då ett hem som jag kände igen via instagram. Det är nämligen grundaren och ägaren av Grandpa, Jonas Pelz lägenhet som nu alltså finns till salu. Jag gillar verkligen Grandpa butikerna och följer dem på instagram där jag särskilt har lagt märke till den fina soffan. Jag älskar att kika in hos människor som står bakom ett varumärke, oftast är det ju så att man lever och andas sitt varumärke och det speglar av sig i både kläd- och inredningsstil. Precis som det gör här. Inspirerande tycker jag!

Bilder: Fastighetsbyrån via Hemnet

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Sandra says:

    Oj, så fint! Tack för förmedlad inspiration!

  2. borstahusen says:

    Lovely!

  3. Marie says:

    Underbar inspiration! Jag ska köpa nytt matbord med stolar och velar mellan Ton-stolarna som i denna lägenhet alternativt Wegners klassiska Y-stolar. Jag vet inte heller vilket köksbord som passar till, vill ha ett stilrent och nätt för 6-8 pers, som inte kostar skjortan. Snälla, har du tips och idéer? Vilken färg är dina Ton.stolar i, nougat? En sista fråga, vet du var vitrinskåpen i Grandpa-lägenheten är ifrån? Tack för en fantastisk blogg! //Marie

  4. Ja visst är soffan underbar. Massor med kram och tack 😉


The wildest man in town