2016/12/21

Post 1733

Julglimtar

21

12


2016


Stort tack för alla grattishälsningar ni lämnade efter förra inlägget ♡ Vi lever vidare i den berömda bebisbubblan och trivs himla bra med det men idag kunde jag inte låta bli att ta fram kameran för att visa er några glimtar från vårt julpyntade hem. Amaryllis på snitt är bland det finaste och jag gillar att mixa olika sorter såhär. Där i fåtöljen spenderar jag föresten många timmar numera kan jag lova, ett mycket bra köp alltså.

Jag har inte stått i köket jätte mycket sedan baby kom men häromkvällen kokades det klassisk knäck och smörkola med havssalt på. Blev även sugen på den supersaftiga saffranskakan i boken Leilas Sweet Christmas men det får bli en annan dag.

I vardagsrummet står julgranen som i år är en KRAV-certifierad kungsgran som jag fått hemlevererad från Smålandsgran. När julen är över kommer de dessutom och hämtar upp den. Så himla lyxigt! Bäst av allt är kanske att jag har fått en rabattkod att lämna till mina läsare som ger er 20% rabatt på hela sortimentet när ni anger koden bradford.

På den öppna spisen hänger tre stycken julstrumpor i William Morris tyger som Engelska Tapetmagasinet har sytt upp åt mig.

Och i sovrumsfönstret hänger en enkel stjärna. Något annat som kom upp i fönstret igår var dessa gardiner och det blev så himla bra. Ska visa mer så fort ljuset är bättre, det var ju visst årets mörkaste dag idag så det var lite svårt att fota.

Hoppas att ni har en fin kväll!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Rebecka says:

  Otroligt fina bilder, ser så mysigt ut i sin enkelhet. Grattis till den lilla också!

 2. Sophie says:

  Vad fint med en gammaldags flaggirlang i granen! Har själv letat men inte hittat en sån. Var kommer den ifrån?

  1. Anna says:

   Hej Sophie!
   Jag fick ett sådant flaggskepp av min vän nyss! Finns på byggfabrikens hemsida, sök på “flaggirland”.
   Underbart stämningsfulla bilder Johanna!
   Kram Anna

   1. Anna says:

    …inte flaggskepp…flaggspel! Himla autocorrect:)

  2. Amanda says:

   Jag körde en diy lösning, klipp av flaggorna av papper från tandpetarna och trä dem på en diskret sytråd. Blev perfekt!

 3. Ebba says:

  Så fint ni har kommit i ordning! Härligt att se att det är fler än bara mina föräldrars gran som har svenska flaggan i julgranen. Förr hade vi även danska flaggan i flaggirland (vi bor i Skåne), vilka även de kom från min farmors barndomshem. Skulle tyvärr behöva köpa lite nya, de har sedan länge börjat falla sönder.
  God Jul Johanna!

 4. Jessan says:

  Så fint ni har fått det, du förmedlar verkligen julstämning! God jul 🙂


The wildest man in town