2011/01/06

Post 209

Jakten på Thonet stolar

6

1


2011


Tant Johanna

Blir nästan ledsen när jag läser på både Fridas och Lottas blogg att en samlare med ett enormt lager Thonet, böjträstolar, soffor och gungstolar nu ska ha utställning och försäljning av dessa. Ledsen blir jag för att jag så gärna vill ha ett gäng men inte kommer vara i Stockholm under perioden som han håller öppet. För er som bor i Stockholm eller har vägarna förbi rekommenderar jag ett besök på Studio Bergamott, Södra Agnegatan 26 under perioden den 10 januari – 10 fabruari. Om det är någon från Göteborg med extra lastutrymme i bilen som åker upp och råkar hitta några stolar med lagom patina – hör av er till mig! 😉

Foto: flickr

Kommentarer

0

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


The wildest man in town