2015/11/15

Post 1428

Jag är i final!

15

11


2015


elledecoration

I början av veckan fick jag ett mail som jag blev oerhört glad över, sådär glad att jag knappt trodde att det var sant men när branschkollegor började skicka grattis-sms och de jag träffade delade ut kramar gick det upp för mig att det nog faktiskt var på riktigt. Jag är nämligen en av dem som har fått flest nomineringar till ”Årets inredningsbloggare”, ett pris som delas ut i samarbete med IKEA på ELLE Decoration Swedish Design Awards 2016. Så den 8 februari kommer jag närvara på galan på Café Opera i Stockholm som en av de tio finalisterna. Så himla roligt! Att vara en av finalisterna känns bara det som en vinst för mig, speciellt med tanke på vilket fint sällskap jag är i bland de andra duktiga finalisterna.

Stort tack till alla ni som har nominerat mig! Vill man rösta på mig och samtidigt ha chans att vinna två biljetter till galan gör man det här.

Stort TACK än en gång, håll tummarna för mig nu!

 

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. tinajo says:

  Har röstat på dig, tycker du är alldeles fantastiskt duktig. 🙂

  1. johanna says:

   Tusen tack!

 2. krickelin says:

  Sweet! Det är du värd. Applåder till dig bästa Johanna!!

  1. johanna says:

   Tack snälla du!

 3. Nadja says:

  Röstat! Du är grym bloggare!

  1. johanna says:

   Stort tack!

 4. Cissela says:

  Du inspirerar så min röst har du!!

 5. Pelle says:

  Röstat! 🙂

 6. Josefine says:

  Hej, jag känner inte dig men gillar det du skapar samt att du är vän med Kristin;) så jag röstade på dig!!! Lycka till

  Med vänlig hälsning, Josefine


The wildest man in town