2017/03/03

Post 1764

It´s Friday

3

3


2017

KategoriIkväll vankas det goda ostar här hemma som är inhandlade på Hilda Nilsson Ost i Saluhallen. Göteborgs bästa ostbutik om man frågar mig.

Jag har öppnat detta fina paket som jag och Gillis fått av Kristin.

Lagom till eftermiddagskaffet (och chokladen) damp senaste Elle Decoration ner på hallgolvet. Blev så glad när jag såg att det var Amelia Widells hem på omslaget. Nu ska jag bläddra vidare här. Hoppas att ni har en fin fredag!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Åh, så gott m ostar och vilket omslag på Elle, nu får jag be min mamma köpa det nummrer till mig. Trevlig helg, Kram C

  2. mariaemb. says:

    Åh, ost! Det är nog det jag saknat allra mest under graviditeten. Fint paketerade var dom också.

    1. Johanna says:

      Haha, ja jag håller med dig. Det absolut jobbigaste att hålla sig borta ifrån under graviditeten men såklart väldigt värt det. Men det känns helt klart extra festligt att äntligen få äta det igen 🙂


The wildest man in town