2016/10/21

Post 1696

It’s Friday

21

10


2016

Kategorijohannabradford_itsfriday_21okt2016

Efter morgonens besök hos barnmorskan beslöt jag mig för att ta en sväng på stan för att köra en riktigt fredagsrunda. Jag började inne på Åhléns där jag köpte lite babykläder, dessa är från deras Bra val kollektion som de hade ett ta 3 betala för 2 erbjudande på. Sedan tog jag rulltrappan ner och såg att de hade 20% på alla ljusstakar och då slog jag äntligen till på ljusstaken Gloria som jag har sneglat på länge. Tänkte att det fick bli en present till mig själv såhär på slutspurten av graviditeten så varje gång den tänds kommer jag tänka tillbaka på den här fina tiden och personen som växer inom mig.

Inne på pressbyrån köpte jag med mig några av mina favoritmagasin, danska såklart. Sedan gick jag vidare till blomrum som firar 20 år idag och köpte med mig en bukett med lite lagom julfeeling, den innehåller nämligen både julrosor och amaryllis. På vägen hem stannade jag till på Cum Pane och köpte med mig deras goda kardemummabullar och en limpa frukt och nöt.
Visste ni förresten att det är internationella champagnedagen idag? Jag kan ju av förklarliga skäl inte ta ett ett glas men jag tänker skåla ändå, fast i dessa bubblor som är riktigt goda. Kan även rekommendera denna denna sort.

Oj vilket tipsigt inlägg det blev! Nu ska jag korka upp bubblorna och lyssna på detta album. Behöver inte förklara att jag har en sjuk längtan efter jul va? Imorgon ska jag baka lussekatter och jag skyller allt på mitt gravida tillstånd. Hoppas att ni har en fin fredag!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Vilken underbar bukett! Fin fredag!

 2. Lina says:

  I slutspurten av min graviditet köpte jag ett löjligt dyrt grönt marmorfat. Och känslan av att jag bonade och fixade precis där innan mini kom sitter i när jag tittar på fatet än i dag. Så mycket bra beslut med ljusstaken!
  Kram och fin helg!

 3. Helen says:

  Åh härligt, jag har också jullängtan!

 4. Gloria är så underbart fin! Blev den i mässing eller silver?

 5. Anja says:

  Så masse fint, liker så godt disse innleggene dine. Og den lysestaken er jo vakker og kul på samme tid, sikler litt etter den selv! God helg 🙂

 6. Cecilie says:

  Nydelig bukett! Og så koselig med litt lengre tekst til innlegget! God helg!


The wildest man in town