2016/10/07

Post 1684

It’s Friday

7

10


2016


johannabradford_itsfirday_7okt2016

Vart tog denna veckan vägen? Kändes som att det var fredag typ igår. Men för att citera mig själv när min man stack in huvudet i badrummet häromkvällen och påpekade att det var 30 minuter kvar till att vi skulle möta upp några kompisar så det kanske var dags att kliva upp ur badet. Jag kollade chockat på honom och tackade för upplysningen varpå han skrattar och frågar hur det kommer sig att min tid alltid går lite fortare än alla andras? Jag kontrade snabbt och sa att jag helt enkelt har lite roligare än alla andra. För precis så känns det, eller okej kanske inte roligare än alla andra, det vore ju ett himla översitteri att påstå det. Men jag har banne mig kul varje dag och längtar sällan bort till något annat. Det är jag så himla tacksam över. Nog om det.

Idag har jag jobbat hemifrån, mest framför datorn men jag har även målat upp massor med olika Farrow & Ball kulörer som jag har köpt med mig från Engelska Tapetmagasinet. Tror till och med att jag har bestämt mig, återkommer såklart gällande den saken. Någon bukett har jag inte köpt men jag gick ut i trädgården och knipsade av denna kvist med blå/svarta bär och vackra löv som får agera fredagsbukett idag. Och så har jag snabbt bläddrat i senaste Residence där Lotta Agatons hem finns med och massor med annat fint så jag kan varmt rekommendera detta nummer. En sak som jag verkligen gillar med Residence överlag är att de inte förstör sina reportage med annonser mitt i, till skillnad från många andra magasin. Jag tycker att det förstör så himla mycket med en ful (förlåt) annons mitt i ett reportage, mycket bättre att lägga dem emellan om man frågar mig. Nu ska jag dricka upp den där kaffekoppen, äta några mintpraliner och läsa igenom magasinet ordentligt. Hoppas att ni har en fin fredag!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Louise says:

  Kan du berätta vad det är för kulörer?

  1. Johanna says:

   Vill du ha namnet på alla eller är det någon särskild du tänker på?

 2. Mathi says:

  Vågar man fråga vilka kolörer från F&B som är vilka?

  1. Johanna says:

   Är det någon speciell du tänker på?

   1. Mathi says:

    Är på jakt efter den perfekta kalla sandbeiga, har testat massor. Så undrade främst på nr 2 och nr 7 från vänster? Tack på förhand!

 3. Underbart Johanna det är så livet skall vara:-)
  Ha en fin helg,
  Kram Caroline

 4. Annika L says:

  Lite svårt att se på bilden, men kan det vara en aronia-buske du har? Kolla med någon trädgårdskunniga för säkerhets skull, men det är väldigt likt. Grattis i så fall, hur gott som helst till bland annat marmelad!


The wildest man in town