2017/09/08

Post 1868

It´s Friday

8

9


2017


Idag hade jag min jobbdag, alltså den dagen i veckan när Adam är föräldraledig istället för mig. Kanske låter helt knäppt i vissas öron men åh vad jag älskar och behöver ha minst en dag i veckan då jag bara fokuserar på jobb och mig själv. Dagen inleddes i vilket fall som helst med ett möte här på Kafé Magasinet. Sedan gick jag igenom mail, planerade inför kommande jobb och skickade fakturor i en rasande fart. Det är sjukt vad effektiv man blir när man har fått barn, nu får jag gjort samma saker på två timmar som jag tidigare behövde en dag för att få gjort.

Vid elva gick jag in till stan för att göra lite ärenden. Stannade till på bar centro och åt detta till lunch, sjukt gott och mysigt att äta varm macka när det regnar ute tycker jag.

När allt på listan var avprickat unnade jag mig själv en fredagsbukett på blomrum.

Hemma möttes jag bland annat av en trött Hjördis i fåtöljen.

Nu sover prinsen, hemmet är städat och jag ska sätta buketten i vatten sen äta upp dessa godsaker. Ingen av oss var sugen på räkor som vi annars brukar äta på fredagar så jag gick förbi Aldardo istället och köpte färsk pasta, tryffelpesto, parmesamost god skinka och massa oliver. Hade hoppats att kunna knipa två portioner av deras himmelskt goda tiramisu men den var slut för dagen så vi testar pannacottan ikväll istället. Let the fredagsmys begin!

SparaSpara

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. g says:

  Hur äter du den färska pastan? Kokar du den? Blev lite nyfiken?

  1. Johanna says:

   Ja kokar och äter med valfri sås och tillbehör. Just denna dag blev det med tryffelpesto, parmesan, lufttorkad skinka och ruccola.

 2. jf says:

  Hej,

  ser er köksrenovering där du går igenom målningen av luckor (er tidigare lägenhet).
  Har du lust att i detalj förklara hur ni gjorde med sockeln? Går den precis i underkant med lådornas underkant? Sågade ni ut vid diskmaskinen?

  tacksam för svar.

  1. Johanna says:

   Hej! Minns tyvärr inte hur vi gjorde i detalj. Men tror att den gick i underkant med lådornas underkant. Sågade inte ut vid diskmaskinen.

   1. JF says:

    Tack för svar. Vet du om ni “byggde på” befintlig sockel ni köpte med någon smyglist elller liknande. Eller var den perfekt i storlek när ni köpte den? 🙂

    1. Johanna says:

     Tror den var i perfekt storlek från början 🙂


The wildest man in town