2017/04/20

Post 1787

Insta Stories

20

4


2017


Ja jag är typ sist på bollen men nu har även jag börjat med stories på Instagram. Såhär såg ett dygn ut på min insta story förra veckan.

Fixade med påskbuketten, bar runt på en sovande Gillis i bärselen, fikade och skrev lista över saker som ska fixas här hemma.

Tittade till mina nyplanterade sticklingar, fönstershoppade hos Byggfabirken, handlade på Fram.

Packade upp nygamla grejer, gick i pyjamas ända fram till lunch och så var det dags för Gillis att premiär använda ett fint set som jag ska visa mer av snart.

Jag gillar att ta del av den oretuscherade vardagen hos människor som inspirerar mig. Men tycker att det är såå trist med för mycket konstiga-miner-i-spegel-boomerang-selfies och långa filmer hoppar över pga hatar när det inte går snabbt. Haha, en balansgång att få till det helt enkelt. Hur känner ni för stories? Kikar ni på dem?

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Anna says:

  Tips! bältet på selen är ett midjebälte, inte ett höftbälte 🙂 Då blir det ergonomiskt för både förälder och barn!

  1. Johanna says:

   Haha, tänk att jag misstänkte att jag skulle få en kommentar angående hur bärselen ska bäras. Det ser nämligen lite knasigt ut på bilden inser jag eftersom att den är tagen snett uppifrån men jag kan försäkra dig om att vi har det skönt. Både jag och Gillis. Tack ändå 🙂

 2. Hanna says:

  Tycker stories ska användas med måttfullhet som du skriver. En massa “hejhej” med tillgjorda röster har jag svårt för tyvärr..

 3. Caroline says:

  Hej Johanna,
  Kul att du nu också är på Stories och himla fina stories du lagt på.
  Gillar också ‘bakom kulisserna’ känslan man får nu när insta blivit mer och mer polerat. Tycker tex Krickelin gör det fantastiskt bra.
  Kul att följa med en dag men när folk lägger på typ 20-30 klipp i rad så orkar man liksom inte riktigt med. Tror på att man skall vara selektiv även här annars blir det för många intryck for våra små hjärnor:-)
  Ha en fin fredag, Kram C

 4. Elisabeth says:

  Så roligt att du börjat använda stories! Jag tycker det är roligt att få lite vardagsglimtar från personers liv och tittar på stories ett par gånger per dag. 🙂


The wildest man in town