2016/05/20

Post 1588

Inspelningsvecka

20

5


2016


tapet2__Lagerqvist-8717-900x600

I veckan har jag haft fullt upp med ett roligt projekt. Jag och Kristin har nämligen haft äran att inreda några rum i ett nybyggt hus i samarbete med Boråstapeter. Jätte kul men extremt uttröttande. Att planera, gå på rekvisitajakt, bära möbler, spika och skruva, leverera framför kameran och piffa tar på krafterna vill jag lova. Kristin har i vanlig ordning varit flitigare med kameran än vad jag har varit så kika in på detta och detta inlägg för att se mer från vår vecka. Slutresultatet kommer ni få se i september någon gång.

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. sara says:

  men ojojoj så fint! good job <3

 2. Gull says:

  Hej Johanna,

  Jag håller rent ut sagt bli tokig för att jag inte kan välja ett fint parkettgolv till min lilla 42:a. Ljust/mörkt/enstav/trestav… Det är rena djungeln. Har redan gjort ett misstag och målat dom i stockholmsvits istället för en annan vit nyans, vill inte göra misstag nummer två. Vad rekommenderar du för parkett till ett vardagsrum/sovrum med vita väggar och ljusgrått kakel i hall och kök?

 3. Mia says:

  Hej Johanna! Tittade förbi på din blogg – den är som ett glossy magasin 🙂 Man vill bara drömma sig kvar i din värld. Hoppas allt är bra med dig. Kram från Mia (Lotta Agaton kursen på Beckmans)

 4. Marie says:

  Hej Johanna! Du har en så fin blå tröja på dig på krikelins bilder, vart är den från? / marie


The wildest man in town