2017/04/26

Post 1792

Inredningstips för barnkammaren

26

4


2017


Skanska Nya Hem frågade mig om jag kunde dela med mig av några bra knep för att inreda barnkammaren. Vilket jag självklart kunde! Jag började med att skapa ett Pinterestboard som ni hittar här sen tog jag mig en funderade och knåpade ihop mina bästa tips, dem hittar ni här. Hoppas att de kan inspirera er!

Inlägget presenteras i samarbete med Skanska Nya Hem

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Sofia says:

  Smarta tips, Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com kolla gärna in min blogg för wellness och inredning)

 2. Paula says:

  Hej Johanna, jag undrar varifrån hängaren/knopplisten kommer ifrån? Hittar många men inte den helt rätta…Tack på förhand! Hälsningar Paula

  1. Johanna says:

   Den har jag köpt på artilleriet. Shaker list tror jag att den hette..


The wildest man in town