2016/05/02

Post 1576

Idag

2

5


2016


imageIdag har jag hängt med Kristin som (till skillnad från mig) for runt med sin kamera och förevigade. Kika in hos henne för att se några glimtar från vår dag ihop!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Ni verkar ha det så mysigt ihop, måste vara fantastisk att kunna jobba på det viset. Det är min dröm för framtiden….:-) Nu när jag hade sådan tur att komma med på din fina workshop vill jag tipsa om denna workshop som min vän och kollega håller på fredag i Tisvilde norr om Köpenhamn. Lite sent, men nu skriver jag i alla fal:
  http://seasonsbysidselz.dk/

  Tisvilde är ett helt ljuvligt ställe och jag är säker på att du hade älskat det. Så vackert på alla sätt så passar det inte nu så kom förbi en annan gång när du har vägarna förbi Köpenhamn:-)
  Se mer från Tisvilde här på Sidsels insta:
  https://www.instagram.com/seasonsbysidselz/?hl=da
  Ha en fin dag,
  Kram Caroline

 2. Frida says:

  Så fint du har det! Ser fram emot att se ert hus sen. Kram!

 3. Lina says:

  Hej Johanna,

  Soffan din är ju så himlans fin. Jag funderar på att skaffa mig en sådan nu när nya överdrag kommit och allt… Hur är din upplevelse av den? Är du nöjd? Håller den sig fin? Har inte möjlighet att provsitta så måste fråga där jag känner att jag har möjlighet. 🙂

  1. Anna says:

   Funderar på samma sak! 🙂

  2. Johanna says:

   Jag älskar den och är mycket nöjd. Tycker att den håller sig jätte fin och det funkar bra att tvätta överdraget vilket jag tycker är bra. Har bara gott att säga om den!

 4. Johanna says:

  Alltså jag har ju redan glömt när du ska flytta in i ditt hus. Är det innan sommaren eller efter? Suktar efter husplaner och husdrömmar. Kram!

  1. Johanna says:

   Innan 🙂


The wildest man in town