2017/04/11

Post 1782

I fredags

11

4


2017


Känns egentligen himla konstigt att skriva om min härliga fredag när den kommer att gå till historien som en av den otäckaste i Sveriges historia men jag började i vilket fall som helst dagen med frukost framför datorn, hade massor med mail och en deadline att ta tag i.

Sedan sminkade jag mig och tog en till kopp kaffe. Här ser ni mina sminkfavoriter. BB cream från Clarins, concealer, puder och rouge från Chanel, ögonbrynspenna från Anastasia, mascara från Sensai och världens bästa ögonfransböjare från Shiseido.

När jag ändå är inne på ämnet skönhetsprodukter så måste jag tipsa om dessa pads från Exuviance som jag tar efter rengöring. De är fuktgivande, skyddande och ger ansiktet ett fräscht glow.

I vårt vardagsrum har en ny fåtölj fått flytta in. Och inte vilken fåtölj som helst utan Norrgavels Länstol i limiterad utgåva av Bukowskis.

Vid 12 mötte jag och Gillis upp mina två vänner Cecilia och Cecilia.

Vi vinlunchade på Smörgåsbaren.

Klockan 15 hade jag och Elsa Billgren stämt träff utanför Artilleriet. Hon var här med sin familj över helgen och vi passade på att ta en kaffe på da Matteo. Jag har följt hennes blogg i evigheter och vi har hälsat någon gång väldigt snabbt uppe i Stockholm men nu var det alltså dags att ses på riktigt. Så himla kul det där med bloggkompisar. Det behövs liksom ingen startsträcka eftersom att man redan känner varandra på ett vis genom bloggarna.

När kaffet var uppdrucket och våra små killar tyckte att det var dags att röra på sig gick vi in en sväng på Artilleriet. Jag doftade på ljusen från Overose och blev väldigt förtjust i två av dem.

Inne på The Kitchen ville jag som vanligt ha allt.

Hos Floramor & Krukatös kikade jag på växter till balkongen som jag är så sugen på att fixa till. Kanske får bli ett projekt till påsk.

På vägen hem mötte vi upp A & Hjördis, jag köpte ett fång körsbärsris och så stannade jag till på Ted & Teresa och gjorde två investeringar till garderoben. Lovar att visa vad snart. Jag slog förresten till på ett par Örsten solglasögon från EoE som jag skrev om för ett tag sedan. Älskar dem!

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Caroline says:

  Åh, vilken mysig fredag!! Man behöver ännu mer vacker inspiration när världen ser ut som den gör:-) Kram C

 2. katarina says:

  verkligen fin stol! Fint med det ljusa träslaget mot väggfärgen! Vad heter färgen?
  kram

 3. Åh! Vilket härligt inlägg 🙂 Önskar dig en fin start på den nya veckan.

 4. Sara says:

  Härlig fredag du verkar haft! Har du tips på någon bra ögonmakeup-remover? Jag har prövat de flesta och de suger! Får gärna vara eko men inget måste, ska klara av vattenlöslig mascara. Någon annan får också gärna tipsa om nu vet någon bra.

 5. Sara says:

  Hej Johanna!
  Måste fråga var ni köpt er fina Golden Retriver?
  Vår fina Golden Retriver gick bort för 2 år sedan
  (vi fick 14 underbara år tillsammans). Nu längtar vi
  efter en ny familjemedlem och er Hjördis påminner så om
  vår älskade hund… ❤️

 6. Sara-Stina says:

  Älskar Leokappan, vart är den ifrån?
  Ha en fin påsk!

 7. Sofia Ottosson says:

  Hej!

  Har sett att du har båda vagnarna Bugaboo Buffalo och Buggaboo Cameleon, vilken skulle du rekommendera om man bor i Göteborg?

  1. Johanna says:

   Jag undrar också vilken du upplever som bästa stadsvagnen! 🙂

 8. Sofia says:

  Ser ut some en underbar dag, Glad påsk,

  Hälsningar från Schweiz //Sofia (…http://sofiacm.com, min blogg för wellness och inredning)


The wildest man in town