2017/02/07

Post 1754

Hygge queen

7

2


2017


Till dagens 15-kaffe tog jag en bit av pecanpajen som blev över från helgens middag och bläddrade i senaste Milk där jag har fått en alldeles speciell utmärkelse.

Jag, Sofia på Mokkasin och AnnaCate har nämligen blivit utsedda till “Hygge Queens of Instagram”. Verkligen roligt eftersom att jag älskar Milk och just hygge sammanfattar precis det jag vill förmedla och knyter an till mitt förra inlägg. Att vara i sällskap med Sofia och AnnaCate som är två av mina favoriter på instagram känns himla roligt och nästan lite overkligt.

På tal om mitt förra inlägg måste jag tacka så väldigt mycket för alla fina kommentarer, mail och sms jag har fått. Ni är bäst och hade jag kunnat hade jag skickat en sådan här bukett till er alla som tack. Det gör mig alldeles varm att jag har så mycket fina läsare och precis som många har skrivit så vinner självklart det goda över det onda i denna bloggsaga. TACK!

Kommentarer

5

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lisa K says:

  Så kul! Kram Lisa

 2. Sofia says:

  Grattisa Johanna! Va kul, hygge är ju mysigt! Vilken härlig utmärkelse! Jag har postat en video om Frank interiör idag pa min blogg. Kolla in kram!!

 3. Sofia says:

  Grattis Johanna! Va kul, hygge är ju mysigt! Vilken härlig utmärkelse! Jag har postat en video om Frank interiör idag pa min blogg. Kolla in kram!!

 4. Petra says:

  Så roligt! Grattis!
  Älskar din blogg och Instagram Johanna…du får aldrig sluta! Ser fram emot varenda inlägg. Blir alltid så inspirerad av både bilder och ord. Så har du så bra smak på barnkläder med…väntar mitt första barn till sommaren. 🙂

  /@blackpuredark

 5. Alma says:

  Så god pajen såg ut, och så roligt för dig med utmärkelsen!!


The wildest man in town