2015/06/25

Post 1290

Hundkex och Ernst

25

6


2015


tantjohanna_hundkex1tantjohanna_hundkex3tantjohanna_hundkex2

Att kunna plocka sina egna blommor, trots att man inte har en egen trädgård och bor inne i stan är så oerhört lyxigt tycker jag. Känner mig som Ernst när jag säger det men jag bjussar på det. Under gårdagens promenad med Hjördis plockade jag med mig ett helt fång hundkex hem och placerade dem i vaser och glas. Laberatorieglaset har jag köpt på emmaus, drickglaset Lempi kommer från iittala och den stora vasen av återvunnet glas är från Granit.

På tal om Ernst är det ju premiär för Sommar med Ernst ikväll. Jag kommer sitta bänkad och hålla tummarna för att det är lite mindre matlagnings- och oklart pysselprogram och istället mer rejält fix och renovering. Som på den gamla goda tiden. Orkar inte se en enda konstig, hopplös och helt onödig pysselgrej till men jag ger dig en sista chans Ernst – just sayin’!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Nina says:

    Ett tips är att kika in på Naturhistoriska, de säljer gamla glasflaskor/vaser till ett ganska bra pris! Härligt när det har en historia också! 🙂

  2. Bloggade på lite samma tema (Ernst) i förmiddags och hm ja Ernst-dosen för min egen del har nog fyllts med råge vid detta laget 🙂

    Kram Anette

  3. Kristin says:

    Jag tycker ert blåa skåp är så otroligt fint! Får jag fråga om ni “gömmer” tv:n i skåpet? Smart lösning i så fall!


The wildest man in town