2014/08/05

Post 987

Hotel Pigalle

5

8


2014

Kategoripigalle2pigalle3pigalle6pigalle8pigallepigalle10pigalle9pigalle5pigalle11
Precis innan semestern var jag och Adam på Hotel Pigalle för en staycation. Vi checkade in strax efter klockan 19, när vi båda slutat jobba och bodde i det absolut vackraste hotellrummet jag någonsin bott i, tog ett glas på deras mysiga takterass innan middagen inne i restaurangen. Efter en god natts sömn åt vi en snabb frukost och sedan var det dags att bege sig till jobbet. Kändes otroligt lyxigt att bo på hotell i sin egna stad sådär mitt i veckan men vilken rolig grej att göra.
Och nu till det bästa av allt! Jag har fixat så att mina läsare får ett riktigt bra erbjudande som ni kan läsa mer om nedan. Så planerar ni att åka hit till Göteborg eller kanske ta en staycation i er egna stad tycker jag verkligen att ni ska besöka Pigalle. Vill ni inte bo över är minst ett besök på takterassen och restaurangen ett måste!
.
Du får 20% rabatt på ordinera rumspris om man anger ”tantjohanna” som rabattkod. Kampanjen sträcker sig fram till 14 september och är endast bokningsbar via hemsidan.  Inkluderar frukost och moms samt 10% rabatt i vår restaurang “Atelier” samt lobby baren “Amuse”. Bokas endast på www.hotelpigalle.se. Gäller i mån av plats fram till och med 14 september 2014.
 

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Lina says:

    Typiskt! Stannar en natt i Göteborg, torsdag/fredag innan vi åker vidare till Malmön. Men bokade rum häromdagen. Det blev Scandic Rubinen när det kunde blivit detta fantastiska rum… Kram på dig Johanna!


The wildest man in town