2015/08/13

Post 1337

Höstfavoriter hos Hemtex

13

8


2015


Hemtex_tantjohanna_084

Just nu har jag ett samarbete med Hemtex där jag har valt ut mina höstfavoriter ur deras sortiment. Har ni varit inne och tittat på deras hemsida, besökt någon av butikerna, följer dem på instagram eller kanske bara gått förbi något av deras skyltfönster har ni säkert redan har sett några av mina favoriter. Här är ett litet smakprov!

Tant_johanna_produkter

Men är ni nyfika på att se alla kan ni kika in på Hemtex hemsida och här kan ni läsa om vad som står på min önskelista, varför jag döpte bloggen till Tant Johanna, vad som inspirerar mig och vad som aldrig kommer över tröskeln hemma hos mig. Från och med fredag nästa vecka tar jag dessutom över deras instagramkonto under några dagar så missa inte att följa det för mer Tant Johanna + Hemtex.

Foto: Patrik Hagborg

____

Detta inlägg är en annons som presenteras i samarbete med Hemtex

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Vilka behagliga färger! Tack för tips!

  2. Nina says:

    Vilken trevlig artikel om dej! Roligt att få höra stotyn bakom bloggnamnet också. 🙂

  3. Emma says:

    Ser ut att komma mycket fint i höst!


The wildest man in town