2011/06/03

Post 331

Hemma hos Synnöve Mork

3

6


2011

KategoriTrots min senaste förälskelse i svartvita hem faller jag platt när jag påminns om detta hus. Jag älskar allt! Sommarhuset på Gotland tillhör inredaren och formgivaren Synnöve Mork. Jag hittade det först i Stellan Herners portfolio för något år sedan och nu har dn bostad gjort ett reportage fotat av Thomas Karlsson. Kolla in den underbara glasverandan, kakelugnarna, den lummiga trädgården och så allt annat förstås. En annan läsvärd artikel från 2007 om Synnöves tankar kring inredning hittar ni här!

Foto:Stellan Herner & Thomas Karlsson för dn bostad

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Underbart! Jag gillar Synnöves stil, har du sett bilder från hennes vackra hus i Enskede? Fint fint fint!

    1. Tant Johanna says:

      Nej, det måste jag ha missat! Vet du vat jag kan hitta det?
      Kram tanten


The wildest man in town