2016/06/15

Post 1602

Hellmann’s middag

15

6


2016


Hellmanns1Hellmanns5Hellmanns44Hellmanns33Hellmanns63Hellmanns45Hellmanns15Hellmanns112Hellmanns115Hellmanns130Hellmanns125

Igår hade jag i samarbete med reklambyrån Change en Hellmann’s middag här i Göteborg. Vi höll till i en fantastisk villa mitt inne i stan och jag hade bjudit in ett fint gäng med tjejer. Jag, Sanna och Donya möttes upp några timmar innan gästerna skulle komma och fixade med dukning och massor av blommor. Efter en stund kom Alice som skulle fota och vid 19 kom de första gästerna. Efter mingel och välkomstskål grillades middagen i trädgården och vi satt i ett blomsterfyllt rum och njöt av god mat, bra musik och härliga samtal. Till och med efterrätten tillagades på grillen och blev riktigt uppskattad. Vill ni se mer från vår kväll kan ni kika in under #upgradeyoursummer på instagram.

Foto: Alice Johnsson 

Inlägget presenteras i samarbete med Hellmann’s

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Terese says:

    Hellmanns är den bästa. Alla andra majonnäser är otänkbara och en organic variant är ju mer än välkommet. Vi brukar blanda majonäs med mexikansk inlagd chipotle som vi köper på Extreme Food i Göteborg. Så himla gott att lägga på ett lager på en skiva levain, med handskalade räkor och ägg. Passar även perfekt till Moules frites! Du måste prova! Det tar räkmackan till en annan nivå!

    http://www.extremefood.se/38-chipotle-in-adobo-la-costena.html

  2. Vilken härlig kväll i juni! ?


The wildest man in town