2017/01/02

Post 1738

Hej 2017

2

1


2017


Idag kändes solen ny på något vis, kanske på grund av det nya året eller också för att det är första dagen sedan vi blev en familj som mannen gick till jobbet. Det kändes fint, nytt och bra helt enkelt. Jag har köpt det senaste numret av The Way We Play Magazine, har inte öppnat det ännu men det ser väldigt lovande ut. I barnrummet börjar det sakta men säker bli ordning. Har inte köpt så mycket nytt utan låter grejer vi haft sedan tidigare flytta in hit, har nämligen lite svårt för “barnmöbler” och så länge jag får bestämma tänker jag passa på att göra det. Den fina tavlan med molnet fick jag i gåva från bästa Jennie som driver Kollijox.Här i ligger en annan gåva som väntar på att få komma upp i barnrummet. Och så har jag ätit första semla för i år. Har på känn att det kan bli en hel del sådana framöver..

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Wilhelmina says:

  Åhh!
  Ja gårdagens ljus i Linné var fab!!!
  Men vart fick du tag i årets första semlor?

  Hälsningar
  En Annan Linnébo På Semeljakt

  1. Johanna says:

   Olivens livs gör egna semlor som är helt ok 🙂

 2. Anna says:

  Hej Johanna!

  Tack för en inspirerande blogg!

  Skulle gärna vilja läsa ett inlägg om att kombinera olika träslag. Tycker det är så himla svårt. Hur gör man det på ett bra sätt egentligen?

  Står till exempel just nu inför att välja ett nytt köksbord. Gillar återvunnet trä och den lite mer lantliga och rustika stilen. Vad blir bra till ekgolv och bänkskiva i ek i köket? Har tittat på Mio:s matbord Woodstock i teak som jag tycker är superfint, men blir osäker på om det kommer funka ihop med ek. Vad tycker du? Vore mycket tacksam för tips och råd kring denna fråga.

  1. Johanna says:

   Hej Anna!

   Vad kul att du gillar det jag gör. Tack för att du kikar in!
   Jag brukar faktiskt inte tänka särskilt mycket när det gäller träslag, jag tycker att det är fint att blanda. Jag tror att Woodstock kommer funka fint i ditt kök men hade brutit av med stolar i annan färg eller träslag så att det inte blir för mycket av den varmt gula tonen som finns i både ek och matbordet. Hoppas att jag kunnat hjälpa dig något. Bästa hälsningar, Johanna

 3. Lisa says:

  Hej! Jag är på jakt efter ett matbord och fick syn på det fina matbord som sticker fram under dina goda semlor här i inlägget! Var har du köpt det? Antar att du köpt det på loppis? Har du några värda tips på var man kan hitta ett liknande? Kram och god fortsättning!

  1. Johanna says:

   Det är köpt på myrornas vid Järntorget så mitt enda tips är att hålla utkik på loppisar, second hand butiker, nätauktioner och blocket. Lycka till!

 4. sofia says:

  Vad fint kära du! Önskar dig ett alldeles fantastiskt 2017, kan det bli bättre liksom?! kram!!

 5. Andrea says:

  Man får passa på :). Hade gärna läst ett inlägg med vilket av dina kök ni tyckt om mest och varför. Stora sällskapsytor/ typ av material/väggar/stil etc. Vi ska köpa hus och kök är verkligen något vi värderar högt, kollar mkt på storlek o utformning eftersom stilen alltid går att göra till sin egen ganska simpelt. Hade varit roligt att höra ifrån ett proffs:).

 6. Semlor altså, såå gott!!
  Får se till att äta en i februari när jag skall till möbelmässa i Stockholm. Här i Danmark har man tyvärr inte svenska semlor och jag är inte riktigt en bakperson:-) Kram Caroline


The wildest man in town