2015/03/06

Post 1172

Happy Friday

6

3


2015

Kategoritantjohanna_happyfriday_6marsMin fredag började med att jag föreläste på Minälv i Trollhättan, temat var hur bloggar och sociala medier kan bli en naturlig del i företags marknadsföring. Ett väldigt roligt och intressant ämne som tåls att prata, informera, diskutera och inspirera kring. Jag är ingen van föreläsare men åh vad roligt det är när man väl är igång!

Denna helgen har varit väldigt efterlängtad så jag firade fredag med att checka ut från allt vad jobb heter tidigt och tog en sväng på stan, hämtade våra tapeter som förhoppningsvis kommer upp i helgen, gick till NK och köpte Byredos hårparfym som jag redan nu känner att jag kommer bli beroende av och så blev det en lunch i solen och inköp av en bukett anemoner, senaste Cover, baguett och annat gott till kvällen.

En Happy Friday önskar jag er!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Veronica says:

    Låter fint 🙂 var det på floramor? Hoppas att du får en fin helg!

  2. Alf Boström says:

    Jag som arrangör av föreläsningen måste bara få tacka dig Johanna & Jonas Blomster för en riktigt bra levererad föreläsning. Grymt bra jobbat!
    Med vänlig hälsning
    Alf


The wildest man in town