2015/02/13

Post 1152

Happy Friday

13

2


2015

Kategoritantjohanna_happyfriday13feb

Idag jobbar jag hemifrån med en massa jobb framför datorn med min nya blå/vita scarf från Rodebjer kring axlarna och den vackra boken Colorful på armängs avstånd. Lyxen med att jobba hemifrån är att man kan gå omringa i raggsockar och dricka kaffe ut sina favoritmuggar, nackdelen kan vara att man liksom kommer på tusen miljon andra grejer att göra. Men jag gillar det, någon gång i veckan. Alldeles snart ska jag klappa ihop datorn och packa resväskan inför imorgon för jag och Frida ska nämligen till Frankfurt för att besöka Ambiente mässan och sen så kommer mannen hem med fredagsräkorna.

En Happy Friday önskar jag er!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Eva says:

    Ser mysigt ut att jobba hemma. Fast jag vet ju hur det är eftersom jag gör det själv halvtid och har gjort det på heltid i 12 år! Fördelen är ju att man styr över tiden och sina projekt helt själv, vilket både inspirerar i sig – och utmanar!
    Dina böcker ser fina ut. Dem skulle jag vilja kika mer i… Ha en skön alla hjärtans dag! /Eva

  2. Fanny says:

    Vilken fin sjal Johanna! Rodebjer kan minsann! Ha en fin dag!


The wildest man in town