2015/01/30

Post 1136

Happy Friday

30

1


2015

Kategori



tantjohanna_happyfriday30jan1

Dagen har spenderats vid mitt köksbord, med Cecilia som sällskap. Ni vet en av mina allra bästa vänner som gjorde vår fina bröllopsinbjudan, som har bott i San Francisco sedan några år tillbaka men som äntligen är tillbaka i Sverige igen. Nu bor vi bara några minuter ifrån varandra, precis som när vi var små och det bästa av allt är att vi just nu jobbar ihop med flera projekt. Så himla kul! Idag pustar ut lite efter gårdagens bloggevent hos Rum21, den kvällen och vad jag och Cecilia har sysslat med de senaste är något jag kommer återkomma till och berätta mer om snart.

tantjohanna_happyfriday30jan2

Hon hade med sig semlor från Levantine Bakery som vi hade till 11-kaffet.

tantjohanna_happyfriday30jan4

Medan Cecilia bokade boende till oss i St. Anton och München piffade jag lite i våra kökshyllor, trots att det inte är klart riktigt än. Men jag kunde inte låta bli. Det mesta är loppisfynd men högtalaren från Marshall köpte jag till mig själv i julklapp efter att ha önskat mig den sedan lång tid tillbaka, Spode muggarna och diskborstarna är från Artilleriet.

tantjohanna_happyfriday30jan3

Nu ska jag klappa ihop datorn och sätta fart med packningen, imorgon bär det nämligen av till alperna för inspirationsresa. Sen ska jag slänga mig i soffan och bläddra igenom den fina Håkan på Ullevi boken som jag fått av Max Ström med hälsningar från Mia Anderberg. Jag är så otroligt glad över att jag fick uppleva den där historiska konserten på Ullevi den 7 juni 2014 och att ha en hel bok med bilder från den dagen och kvällen blir som en skatt jag vill bevara och bära med mig för alltid. Tack ♡

En fin Happy Friday önskar jag er!

Kommentarer

23

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Marika says:

  Åå va härligt personligt kök!!! Älskar tavlorna mitt i. Hur många olika fina personliga kök har du nu haft!? Helt otroligt vilken känsla du har. Puss fina du. Och spännande att snart få veta vad ni har för projekt på gång

  1. johanna says:

   Men du är ju för snäll! Tack! ♡

 2. seventeendoors says:

  Men, du bara radar upp superfina inlägg!
  Och kul att få en glimt av ditt hem, ser såå fint ut.
  Trevlig helg Johanna!

  1. johanna says:

   Tack snälla Ulrika!

 3. Anna says:

  Gillade Håkans personlighet men inte musiken direkt. Så det var en ren tillfällighet att jag gick på konserten, den var magisk och har sedan dess gärna haft Håkan i lurarna. Fick även boken i present. Ett minne för livet.

  1. johanna says:

   Vad kul att konserten kunde vända dig till ett håkan fan 🙂

 4. Filip says:

  Superfint! Var kommer de härliga kökshyllplanen ifrån?

  1. johanna says:

   Tack! Hyllplanen är från Hornbach om jag minns rätt.

 5. Josefine says:

  Vilket fint kök du har! Jag undrar om du vet vad växten heter som står i ditt köksfönster:)?

  1. Karoline says:

   Växten heter Pillerfikus, Ficus deltoidea.

  2. johanna says:

   Tack! Precis som Karonlie svarade så är det en pillerfikus.

 6. bella says:

  Underbart! Varifrån är den gröna krukan i fönstret måntro? Tack för din blogg! Läser varje dag!

  1. johanna says:

   Den har jag köpt på Artilleriet, men det var några år sedan så jag vet inte om den finns kvar i deras sortiment. Tack för att du kikar in här varje dag!

 7. Maria says:

  Vilken underbart kök! Vore kul att se fler bilder från ert hem.

  1. johanna says:

   Tack snälla!

 8. Maria says:

  Har du betsat de snygga hyllorna själv ? I så fall, får man vara så fräck och fråga om vad du använt för bets ? Och är det en vanlig Ikea-hylla som grund ?

  1. johanna says:

   Ja, det stämmer bra. Det är Herdins Lackbets brun 607. Hyllorna är köpta på Hornbach om jag minns rätt och konsolerna från Byggmax.

 9. Karoline says:

  Jag måste fråga och helst få ett snabbt svar , vart kommer hyllorna i köket från?

  1. johanna says:

   Hej Karoline!
   Har svarat på den frågan här ovan.

 10. Karoline says:

  Att jag inte såg svaret

 11. David says:

  Hej!

  Superfina kökshyllor du har! Tänkte kolla vart du har köpt dem? 🙂 Vi är på jakt efter precis dåana men hittar inga!

  1. Johanna says:

   De är köpta på typ Byggmax eller Hornbach och så har vi betsat dem i efterhand.


The wildest man in town