2015/01/16

Post 1124

Happy Friday

16

1


2015

KategoriÄntligen fredag! Och inte vilken fredag som helst utan en fredag med sol, i alla fall här i Göteborg. Jag har känt mig så otroligt deppig och trött de senaste veckorna men idag tror jag banne mig att det vände. Jag har ett pirr innanför bröstkorgen och det känns fint. Egentligen vågar jag inte ens säga att det kändes som att våren var på väg, vi är ju bara i januari men jo den är snart här. Det tror jag.

tantjohanna_fredag16jan1

 Efter dagens jobb begav jag mig till Da Matteos brödbutik för ett köpa en limpa av deras goda rågbröd och en lipa levain till kvällens räkor och morgondagens frukost.

tantjohanna_fredag16jan2

Sedan svängde jag förbi Artilleriet som precis har fått in ett gäng av Fredrikke Aagarrds mobiler. Ni vet en sådan som jag har hängandes här hemma, som jag köpte i Köpenhamn i höstas. Nu finns de alltså en återförsäljare i Sverige och det kan bli farligt för min plånbok. Jag vill nämligen helst ha minst tre.

tantjohanna_fredag16jan3

På vägen hem stannade jag till och var tvungen att ta en bild. Älskar denna vy! Den påminner mig liksom om att havet finns här.

tantjohanna_fredag16jan4

Och väl hemma packades brödet upp, jag fick även med mig Pärlans kolor som finns på Artilleriet och kvällens dessert som blir citrontarte från Pour Bon. Så himmelskt god! Veckans fredagsbukett består ett några riktigt fina anemoner från Blomrum och ungefär precis när jag tog denna bild försvann ljuset för idag. Och jag som hade tänkt fota lite till men det får bli imorgon då. Snart kommer maken hem med räkor och därmed startar fredagsmyset på allvar.

Happy Friday på er!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Nanna says:

  åh vad härligt det låter och ser ut! ha en fin fredag Johanna och hoppas vi ses snart. Kram!

 2. Mona-Lisa says:

  Hej! Skulle bli så himla glad om du kan tipsa om vintage/second hand butiker med möbler i Göteborg?

 3. Åh vad det lät härligt med sol Johanna!
  Själv har jag suttit mestadels i bilen från Stockholm och Formex och ingen sol i sikte där.

  Ha en riktigt härlig helg!

  Kram Anette/inredningshjälpen

 4. Maria says:

  Ett par såna vågar har jag hemma, till salu om det finns intresse. Och visst är det magiskt med havet, vyerna av klippor och salta vindar i håret. Var vid Tjurpannan nyligen och fick min havsdos för den dan 🙂

 5. Maria says:

  Hej Maria!
  Jag är ute efter en sån våg. Hur får jag kontakt med dig?
  Hälsningar Maria

  1. Maria says:

   Hej! Jag kan enklast bli nådd via mejl på seawind@live.se. Vänligen Maria

 6. Veronica says:

  Vad kostade anemonerna styck?


The wildest man in town