2017/08/18

Post 1853

Happy Friday

18

8


2017

KategoriVissa fredagar är lite härligare än andra och denna är alldeles extra härlig. Jag har bland annat lunchat på Pigalle med gamla kompiskollegor, tagit en fredagsrunda på stan och så är mannen hemma efter en vecka i Stockholm. Han kom dessutom hem med en väldigt fin present, bara påsen fick mig att börja fnittra. Har velat ha en denna så länge och var inställd på att köpa en när vi var i Frankrike i juni men så var den slut i både Cannes och Nice. Men nu är den äntligen min. Hurra! Funderar dock på att byta till det “korniga” kalvskinnet, denna i lammskinn känns så väldigt ömtålig och jag är inte riktigt den försiktiga typen samtidigt som att jag vill att den ska hålla livet ut och förhoppningsvis ett tag efter det men då i mina barns eller kanske till och med barnbarns ägor . Jaja, dagens i-landsproblem. Happy Friday!

Kommentarer

10

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. anna says:

  Nej! behåll kalvskinnet! Så mycket snyggare! Men du bestämmer 😉

 2. Anna says:

  Är det den mindre väskan? Så fin! Får jag fråga vad den kostar, lite sugen 🙂

 3. OMG! Drömmen. så värd. puss

 4. L says:

  Oj är alla deras väskor gjorda av djurbarn? Kalvar och kor flås liksom levande i bl.a. USA för skinn. Även till fina märken. Se Stella Mc Cartneys film om läder (finns på youtube). Så skulle valt lammet även om de också lever mkt mer brutala liv än folk vill tro och även lamm slaktas under ångest och smärta och så, så tror jag det är lite lite mindre plågsamt.

  1. Maria says:

   Så hemskt. Bättre vara utan dessa väskor m.m som är sprunget ur lidande. Tack för infon kring Stellas film också.

 5. Caroline says:

  Åh, Chanel, såå snyggt!

 6. Li says:

  Riktigt snygg. Fin gåva!

 7. Cathrine says:

  Tycker caviarskinnet är coolare. Dvs det skinnet som är mer grynigt. Så jag tycker du ska byta!

  1. Johanna says:

   Ja, jag har bestämt mig för att byta till den varianten. Coolare och inte lika ömtåligt!

   1. Bodil says:

    Jag har caviarskinnet och det tål mycket mer! 🙂


The wildest man in town