2016/07/09

Post 1618

Happy Friday

9

7


2016

KategoriimageNi vet ju redan att jag älskar fredagar. Speciellt när jag får gå min fredagsrunda på stan vilket jah gjorde idag. Men först köpte jag med mig frukost till kontoret. Sitter nämligen på The Bond Communication och jobbar några dagar i veckan. Himla roligt så mer om det i ett annat inlägg.

image

När jag klappat ihop datorn för dagen begav jag mig till Blomrum för att köpa en bukett till kvällens värdinna. Sedan gick jag över till saluhallen, mitt ansvar för kvällen var nämligen ost och praliner.

image

Sedan var jag inne en sväng på Artilleriet The Kitchen.

image

Och Arilleriet där jag stod och beundrade dessa mobiler. Har en hemma som jag köpte i Köpenhamn för några år sedan men skulle lätt kunna tänka mig att ha en sådan här samling hängandes hemma.

image

Redo för fredagskväll!

image

Som spenderades på en veranda med den här utsikten med vänner, skaldjur och en himmel som färgades rosa.

Hoppas att ni hade en fin fredag!

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Perfekt fredag!
  Och ja, berätta gärna mer om dit andra jobb, som du vet är jag nyfiken på hur ditt jobbliv ser ut och jag är säkert inte ensam om det:-) Fin helg till dig Johanna, Kram Caroline
  ps. Vart kommer jackan från? Ganni? Urläcker till klassiska jeans och sjorta!

  1. Johanna says:

   Ska göra ett litet jobb-inlägg till hösten har jag tänkt 🙂
   Ja den är från Ganni, älskar den!

 2. Såg ut som en sjukt härlig fredag! Älskar bilden med kassarna och leokappan, fredagsfeeling deluxe på den!

 3. Emmy says:

  Hej! Jag har en likadan canvasväska från Wythe och det står inuti att man helst inte ska tvätta den men vill såklart göra det för handtagen börjar bli smutsiga. Hur tvättar du din? Är rädd att förstöra den i tvätten… Haha! Tack på förhand!

  1. Johanna says:

   Jag har faktiskt inte tvättat min än men det börjar bli hög tid för en tvätt. Kommer nog köra på 30 grader i maskin.

 4. Madeliene says:

  Supermysig blogg! Glad att jag hittade hit!

  1. Johanna says:

   Tack snälla!

 5. Frida says:

  Åå vilka härliga bilder!! Måste fråga!!
  Vart är din leo kappa från?


The wildest man in town