2016/06/10

Post 1598

Happy Friday

10

6


2016


johannabradford_happyfriday10juni

Idag firade jag fredag genom att köpa några välbehövliga saker till mig själv, nämligen ny ansiktskräm, rengöring och handkräm. Eftersom att det var fredag fick även ett gäng Pärlans Kolor följa med hem. Förutom fredagspresenter till mig själv har jag köpt två provfärgs burkar från Farrow & Ball, håller tummarna för att de passar lika bra i huset som jag hoppas. Väl hemma väntade grillmiddag (herregud vad vi grillar numera) och så har jag precis plockat en bukett med hundkex från trädgården. Hoppas att ni har en Happy Friday!

P.S. Ser ni vilket fint golv vi fann under ett lager sliten parkett? Tyvärr ser inte hela ut såhär men jag funderar på om vi ska strunta i att slipa detta partiet ändå..

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. ja, men gud vilket fint golv! synd att det inte var överallt. hundkex förresten, de tillsammans med lupiner, är väl sommarens finaste blommor? I love them <3 ha en underbar helg!

  1. Johanna says:

   Ja men så himla fint!

 2. Joanna says:

  Hej Johanna!

  Vi renoverar för fullt i vårt hus från 1926 i Kålltorp. Vi fann också ett vackert trägolv på övervåningen när vi tog bort en plastmatta. Golvet var tyvärr inte helt men istället för att lägga nytt kompletterade vi med ett obehandlat trägolv. Därefter slipade vi det gamla och behandlade allt samtidigt. Vi är jättenöjda!
  Så roligt att ni äntligen fått flytta till hus. Det är en härlig känsla! Jag minns fortfarande väldigt väl hur vårt köp blev klart och vi skulle få bo i ett alldeles eget hus precis där vi alltid önskat. Lycka till med ännu en fin renovering!

  Vänligen,
  Joanna

 3. Snurris says:

  Hej!

  Har du tips på snygga radioapparater att ha i köket? Är iPal the way to go eller finns det andra som är snygga? Har letat runt ett tag nu utan framgång.


The wildest man in town