2016/04/01

Post 1553

Happy Friday

1

4


2016

KategoriimageEfter påskledighet och sedan en kortvecka med massor av jobb känns det extra skönt med en helt vanlig fredag idag. Det firade jag med en fredagsbukett från Floramor & Krukatös och boken Stoner som jag blev tipsad om av Emma. Igår när jag var i Stockholm över dagen köpte jag senaste RUM som färdlektyr och som alltid när jag har vägarna förbi Urban Deli bunkrar jag upp med den absolut godaste chokladen jag vet, nämligen denna. Är det någon som vet om den säljs någonstans här i Göteborg får ni gärna tipsa mig, eller inte nu när jag tänker på saken, risken finns nämligen att jag blir manisk.

Vill samtidigt passa på att tacka för boktipsen jag fick i detta inlägget och alla fina kommentarer jag fick i samband med mitt förra inlägg. Även fast det känns töntigt att skriva blir era kommentarer som bränsle för min blogglust så TACK och Happy Friday!

Kommentarer

2

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Sanna says:

    Måste tipsa om en amerikanskt författare som heter Meg Wolitzer- läser just nu hennes The Wife – som snart blir film. Den finns också på svenska. Gillade också The Interestings av henne, om ett kompisgäng färd genom livet.

  2. Idha says:

    Hej Johanna! Får jag fråga vad det är för storlek på mattan?


The wildest man in town