2016/03/11

Post 1537

Happy Friday

11

3


2016


johannabradford_hf_11mars_1

Vilken fredag! Eller vilken vecka rättare sagt. Galet intensiv men väldigt rolig. Jag och Kristin har befunnit oss i Skåne i två dagar och jag började fredagsmorgonen med ett möte med Mia och Mikaela, de nya Lovely Life ägarna, på Garbergs fina kontor. Har nog aldrig varit på ett härligare kontor faktiskt. Önskar lite grann att jag bodde i Malmö så att jag kunde få söka praktik hos dem.

johannabradford_hf_11mars_2

Lunchen intogs på Saltimporten med Kristin, Malin och Lina. Precis som vanligt hade vi massor att prata om, solen strålande, maten var god och stället snyggt. Alla rätt alltså!

johannabradford_hf_11mars_3

Efter lunchen stannade vi till hos blomsterdekoratören Anna Gouteva som ligger i samma hus. Där köpte jag en jätte fin pelargon och en fredagsbukett att ta med mig hem till Göteborg. Mer om våra dagar i Skåne får ni se inom kort, Kristin har hela kameran full med massa bilder.

Hoppas att er fredag har varit fin!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


  1. Hanna says:

    Tack för en superfin blogg! Passar på att lämna en länk/ett tips för dem som är på jakt efter något fint att hänga på väggen. Här hittar du stilrena och unika grafiska tryck till bra pris:
    http://www.blocket.se/simrishamn/Unika_grafiska_blad_liten_upplaga_63886247.htm?ma=1

  2. Å, for en herlig sofa på øverste bilde! *drømme*

  3. Tack för att du kom fina Johanna!

  4. Åh, jag ser sååå mycket fram till att komma till Malmö och Frukostfolket på söndag:)
    Ha en fin vecka, Kh Caroline


The wildest man in town