2016/01/15

Post 1484

Happy Friday

15

1


2016


johannabradford_happyfriday15jan_1

I morse satte jag mig i bilen och körde rakt in i landet, igenom vårt vackra vinterlandskap. Jag skulle nämligen till Svendbergs som jag precis har inlett ett samarbete med för att planera vårt år tillsammans.

johannabradford_happyfriday15jan_2

Efter mötet träffade jag Maria på Villa Strömsfors. Det var ju ett tag sedan jag var här sist, då hade inte renoveringen påbörjats men nu är den i full gång.

johannabradford_happyfriday15jan_3

Jag kan inte med ord beskriva hur mycket jag älskar denna vackra villa och jag är så oerhört tacksam för att jag får vara med på ett litet hörn av denna resa som villan går igenom just nu.

johannabradford_happyfriday15jan_4

Kolla bara denna trappa. Får riktiga Downton Abbey vibbar.

johannabradford_happyfriday15jan_6

Efter rundturen var det dags att vinka hej då. Tur att vi ses snart igen!

johannabradford_happyfriday_15jan_6

Väl hemma igen hade det hunnit bli mörkt, därav denna tråkiga bild. Jag är urdålig på att fota i mörker och kanske ännu sämre på att redigera bilder. Men vad gör det när fredagsbuketten är inhandlad och likaså en semla som jag precis slukade. Nu ska jag sätta på min fredagspeppigaste musik och snart bege mig mot champagnebaren där vi ska äta middag ikväll. Hoppas att ni har en Happy Friday!

 

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Eva Salomonsson says:

  Happy friday stora inspiratör!

 2. Karin Källström says:

  Hej! Älskar din blogg men saknar att kunna söka på olika inlägg under olika kategorier och tex månader.

  1. Johanna says:

   Tack snälla, vad roligt att höra! Det finns faktiskt både en samlingsplats för både arkiv och kategorier. Kika in längst upp på sidan, under mitt namn. Där finner de en menyrad, klickar du in på arkiv finner du det sorterar per år och månad. Klickar du in på kategorier finner du alla kategorier jag har. Det finns dessutom en sökfunktion längst ut till höger i menyraden.

 3. Vilken ljuvlig dag!! Ha en fin helg, Kram C

 4. Fredrik says:

  Hej Johanna, det är kul att just du är med och lyfter fram denna underbara Villa. Synd att prislappen även denna gång var för hög, o nu efter omvsndligen lär det bli.. Ja.. Ännu mer onåbar ?
  Jag åkte alltid förbi den villan på julafton när jag var liten, då min mormor/morfar bodde ovanför och det är en väldigt mysig väg förbi vilan upp dit där dom bodde, speciellt då jularna var vita av snö. Ps. Det finns mycke historier om den villan och vad som hände där i bygden. Ha det toppen !

 5. Ylva says:

  Vad innehåller din fredagspeppiga musiklista?


The wildest man in town