2015/08/21

Post 1345

Happy Friday

21

8


2015

Kategoritantjohanna_happyfriday21aug2015_3

Äntligen riktig fredagsfeeling! Det måste väl ändå vara det bästa med att vara tillbaka från semestern, att man verkligen känner att det är fredag. Jag har haft en mycket bra sådan med ett “nyp-mig-i-armen-möte”, lunch med bästis på stan, ett besök i saluhallen för att köpa fredagsräkorna med allt som hör till och så gick jag förbi Acne för att köpa ett plagg jag vet att jag kommer leva i under hela hösten och vintern i flera år framöver. Kan ni gissa vad?

tantjohanna_happyfriday21aug2015_2

Väl hemma fick jag ett blomsterbud med denna underbara bukett från en av de mest inspirerande kvinnor jag känner, min vän och förebild Malin Wikerberg ♡

tantjohanna_happyfriday21aug2015_1

Nu kommer snart mannen hem och då blir det middag på balkongen och sen ska jag göra fint i dessa hyllor. Hoppas att ni har en fin kväll. Happy Friday!

Translation: Friday, my favorite day of the week. I have been celebrating it with a lunch with my best friend, a stop at the market hall to buy tonight’s dinner and an autumn treat for myself at Acne. When I came home I got a flower delivery from one of the most inspiring women I know, my friend and role model Malin Wikerberg. How lovely? I will spend my evening at home, eating dinner with my husband and sorting our living room shelves out. Happy Friday!

Kommentarer

6

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Cecilia says:

  Glad fredag! Så fint det ser ut i det lilla man får se av nya lägenheten. Kommer det mer bilder på den snart? Hoppas!

 2. Maria says:

  Hej Johanna!
  Så spännande att se en liten glimt från er nya lägenhet. Du har alltid varit en av mina största inspirationskällor och jag hoppas på många fler bilder.

 3. Sandra says:

  Hej Johanna!
  Det vore väldigt spännande att läsa dina tankar om fourfitchallenge. Om och hur det påverkade dig och dina tankar kring shopping och hållbarhet. Jag har ingen egen blogg och ingen bryr sig om vad jag upplevde men det är nog fler än jag som är nyfiken på vad du tyckte. 🙂

 4. Sandra says:

  Hej!
  Jag undrar vad det är för grå färg du använt på väggen?
  Tack på förhand!
  Sandra

  1. johanna says:

   Hej!
   Vilken vägg tänker du på?


The wildest man in town