2015/05/15

Post 1240

Happy Friday

15

5


2015

Kategoritantjohanna_happyfriday15maj

Jag befinner mig i det lilla huset vid havet, därför ser fredagsbuketten lite annorlunda ut denna veckan. Det fick helt enkelt bli några olika kvistar, direkt från trädgården.

Happy Friday!

Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Lisa says:

  Älsk på när det enkla blir det vackraste!
  Kram Lisa K

 2. Nanna says:

  Det är det allra bästa!

 3. Karolina says:

  Hej Johanna. Älskar din blogg och din stil och inspireras oerhört av dig. Jag är själv intresserad av inredning och bra å dem stora möblerna, men har svårt med det sista “pillet”. Att få ihop det på ett bra sett och få det att se personligt utan att det ser skräpigt ut. Nu skall jag börja inreda två fönsterbrädor från scratch, hur börjar jag? Hur skall jag tänka? Vad är bra saker att ha i ett vardagsrumsfönster, i ett vitt rum med stora ljusinsläpp? Tusen tack på förhand och stort grattis till nya huset 🙂


The wildest man in town