2017/04/22

Post 1790

Gokaffe hemma

22

4


2017


Jag är så glad över mitt samarbete med Nespresso. Att kunna fixa min egna gokaffe sätter verkligen guldkant på kaffestunderna här hemma. Att den dessutom får plats i vårt kök utan att ta upp alldeles för mycket av arbetsytan är nästan för bra för att vara sant.

Den nya maskinen Essenza Mini är ju liten till storleken men de har för den sakens skull verkligen inte kompromissat med varken smak eller kvalitet.

En annan bra sak med Nespressos maskiner är att det går himla fort att fixa med en kopp gokaffe (ja, jag kallar det så när det är sådär extra gott med skummad mjölk och som jag annars köper hos närmsta barista för pinsamt mycket pengar). Ner med en kapsel i maskinen bara, tryck på knappen på mjölkskummaren och häll i önskad mängd mjölk så är det klart. 

Sådär! Gokaffe och senaste Residence hemma vid köksbordet. Är du är nyfiken på att veta mer om Essenza Mini kan du gå in och läsa mer här.

Inlägget presenteras i samarbete med Nespresso.


Kommentarer

3

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. anna says:

  Ser gott ut, men tyvärr är det ju inte jättemiljövänligt med alla dessa kapslar…

 2. Maja Harder says:

  Looks good – and have actually considered buying that lately!

 3. Lina says:

  Hur tänker du kring återvinningen av dessa kapslar? Sorteras de som aluminium/metall eller går det skicka tillbaka de använda till företaget? Läste att Hamburg förbjudit användandet av dem inom kommunal verksamhet (pga så svåra att återvinna) men vet inte om det fortfarande gäller.
  Tycker att det här är svårt. Visst finns det några ganska okej alternativ (Sjöstrand har biologiskt nedbrytbara kapslar tex) men känns onödigt med tillverkningen ändå. Jaja. Fina biler i all fall


The wildest man in town