2015/12/25

Post 1463

God Jul

25

12


2015


imageimageimageimageimageGod Jul! Hoppas att ni har fina lediga dagar. Själv har jag inte klivit ur pyjamasen idag, men tagit en stormig promenad vid havet, läst, ätit och varit glad över de fina klapparna jag fick igår. Kameran har fått vila lite så här är några mobilbilder från mina juldagar. En fröjdefull fortsättning önskar jag er alla!

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Ninni says:

  Hej Johanna, fortfarande SUDDIGA bilder (från start av din nya blogg)…är det bara jag som ser dem så i min padda?
  Kram från Ninni

  1. Ninni says:

   Ja, jag menar sett från andras paddor, i min är det ju bara jag som tittar 😉 (felskrivning).
   Ninni

   1. Ninni says:

    Ja…nu är de tydliga förutom i detta inlägg.
    Härligt att få se Dina bilder med skärpa igen…men också roligt att Du delar mobilbilder…
    Det Du Delar och Ger genom Din blogg är så bra, vilket Du också Är Johnna, Tack.
    Kram från Ninni.

    1. Johanna says:

     Tusen tack för fina ord Ninni! Nu ska problemet med suddiga bilder förhoppningsvis vara fixat. Lämna gärna en kommentar igen om det fortfarande skulle se suddigt ut. Kram Johanna

 2. Maria says:

  Hej Johanna! Så skönt… Nu är alla bilderna fina o tydliga utom de fyra sista tagna med mobilen under temat God Jul.
  God fortsättning ?

  1. Maria says:

   Sista fem, bilderna var det visst. ?

  2. Johanna says:

   Hej Maria och god fortsättning! Nu ska problemet med suddiga bilder förhoppningsvis vara fixat. Lämna gärna en kommentar igen om det fortfarande skulle se suddigt ut.

 3. Karolina says:

  Hej Johanna! Nya bloggen är toppenfin! Jag skulle önska din hjälp med en sak, nu efter jul och allt känner jag mig mer än redo att förnya mitt hem med växter – men saknar helt inspiration. Skulle inte du snälla kunna skriva ett inlägg om säsongens gröna växter? Vad har du i dina krukor fn? Tack för en fin blogg, mvh Karolina


The wildest man in town