2017/04/15

Post 1785

Glad Påsk

15

4


2017


Jag önskar er en Glad Påsk med denna fina bukett som sprider vårkänsla här hemma.

Blev så inspirerad av en bukett som Weronica fotat på Svenskt Tenn att jag skickade bilden till Linda på Blomrum och önskade mig något liknande och i onsdags var den klar att hämta. Älskar när man kan göra så.

Påsken inleddes med klassisk påsklunch. Blomkålssoppa till förrätt, gravad lax med hovmästarsås och potatis till varmrätt och så grädde med en persikohalva till efterrätt.

Bordet vid soffan har blivit ett gottebord över helgen och den nygamla skålen har fyllts med marsipanägg från Anthon Berg. Älskar för övrigt det här med gottebord, min mormor och morfar hade alltid det inne i salongen vid högtider och det är en tradition som jag vill föra vidare.

Hoppas att ni har en riktigt härlig helg. Glad Påsk!

Kommentarer

7

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Underbara bilder!! Glad påsk från Halmstad💛

 2. Vilka härliga och stämningsfulla foton. Förstår att ni har fina dagar. Kram till er. K

 3. Lina says:

  Det där med gottebord har jag också med mig från min uppväxt. Jag ser alltid till att ha ett härligt (smaskigt) gottebord under högtider. Uppskattat och precis som du själv skriver, en tradition att föra vidare.
  /Lina

 4. Jennifer says:

  Hej! Undrar var ditt köksbord kommer ifrån? Letar så efter ett bord till mina Wegner-stolar i såpad bok. Jennifer

 5. Ellen says:

  Supervacker bukett!

 6. WOW snygg kontrast blommorna och den sköna vasen 🙂

  Idag har jag dansk dröm intervju på bloggen!

  Ha en kanon vecka 🙂

  LOVE Maria på Inredningsvis


The wildest man in town