2016/03/26

Post 1549

Glad Påsk

26

3


2016


johannabradford_gladpask_1

Påsken är min absoluta favorithögtid så jag har gått in för att göra det absolut bästa av den, alltså äta gott, vila mycket, umgås med nära och kära och försöka få några nya fräknar på näsan.  Skärtorsdagen inleddes med scones till frukost. Jag hade nämligen fått bud med massor av marmelad från Bonne Maman som gjorde mig sugen på just scones.

johannabradford_gladpask_6

Jag har legat i soffan ganska mycket, plöjt igenom varenda magasin som jag inte hunnit öppna den senaste månaden och slumrat till lite då och då.

johannabradford_gladpask_2

Fåfängans Antik fyndade jag gamla dessertvinsglas från 1920-talet, nu står de skinande rena och väntar på att få användas på kvällens middag.  johannabradford_gladpask_4

Jag har köpt massa blommor.

johannabradford_gladpask_5

Som bland annat blev en bukett till min mamma som fyllt år och blev firad igår.

johannabradford_gladpask_8

Dagens lunch blev gravad lax med potatis, hovmästarsås och sallad.

johannabradford_gladpask_7

Vi ska ha middag här hemma ikväll med ett gäng kompisar och jag är ansvarig för desserten. Det blir varsin mini pavlova med lemoncurd, grädde, persika, jordgubb och pistagenötter. Galet gott!

johannabradford_gladpask_9

Sedan tänkte jag visa hur jag har gått klädd här hemma dessa dagar och det blev en sådan komisk bildserie så jag bjuder på den. Det är ju påsk och allt. Här har jag tagit en “testbild” för att visa Adam utsnittet. Jag pekar ut vart han ska stå och ställer mig i bild.

johannabradford_gladpask_10

Jag: “-Nej det är för tight, du måste vara liiite längre ifrån.”

johannabradford_gladpask_12

Adam: “-Okej men då kommer Hjördis komma med i bild för hon ligger och sover i fåtöljen nu.”

johannabradford_gladpask_13

Jag: “-Det gör ingenting, bara inte mitt ansikte syns så mycket.”

johannabradford_gladpask_14

Jag: “-Nämen heej, har du sovit?”

johannabradford_gladpask_15

Hjördis “-Ja och nu vill jag bli kliad på magen tack.”

johannabradford_gladpask_17

Jag: “-Ja men såklart.”

johannabradford_gladpask_16

Jag: “-Ska du ligga här nu?”

johannabradford_gladpask_18

Hjördis: “- Ja, vadå då?”

johannabradford_gladpask_19

Jag: “-Okej, men hur ser mitt hår ut?”

johannabradford_gladpask_20

Ungefär där tog Adams tålamod slut och jag är himla glad över att jag inte behöver bjuda på sådana här outfitbilder varje dag, är sjukt imponerad över modebloggarna som verkar ha ungefär hundra olika poser i sitt register. Jag har i alla fall på mig byxor och tröja från Rodebjer och espandriller från Castañer.

johannabradford_gladpask_21

Glad Påsk!

Kommentarer

9

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. sara says:

  Hej Johanna 🙂
  Du har så himla fint hemma! Vr har du köpt hyllorna som är i vardagsrummet och målade i väggfärgen?
  Mvh Sara

 2. Emma says:

  Hej Johanna! Åh jag har letat efter en sån där macarame att ha på
  Väggen sååå länge. Var har Du köpt din? Fantastisk! Kram Emma

 3. Emma says:

  Hej Johanna! Har letat efter en sån där macarame sjukt länge! Så fin! Var har du köpt din? Kram

 4. Annika says:

  Glad Påsk!
  En härlig bildserie, jag tycker den är absolut toppen 🙂
  Mvh Annika

 5. Andrea says:

  Så söt bildserie :). Härliga kläder o en väldigt vacker tjej o hund. Glad påsk!

 6. Anne says:

  Your sweet story of trying to get a photo made me think of this funny YouTube video. It’s about the poor husbands/boyfriends on the other side of the camera.
  https://www.youtube.com/watch?v=fFzKi-o4rHw

 7. Jessica says:

  Hahaha så underbart inlägg ju!! Hundar <3

 8. Julie says:

  I don’t see a translate button on your blog. Have I missed it or is there none?

 9. Sara says:

  Men alltså bästa Hjördis! Här kommer boktips: Hela de levande av Maylis De Kerangal (magiskt språk om viktigt ämne (organdonation), Förlåtelsen av Hanne Vibeke Holst (danskarna är bäst på det mesta), Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson (fantastisk bok om vidrig historiska epok (förintelsen), Snömannen av Jo Nesbö (bästa deckaren jag någonsin läst, jag kunde knappt gå till jobbet, var rädd att det skulle hända en massa i boken under tiden jag var där…), Utrensning av Sofi Oksanen (något av vet bästa jag läst, språket, flytet, karaktärsbeskrivningarna…) Fjällgraven av Hjort och Rosenfeldt (spännande deckare, en riktig bladvändare och den bästa av deras böcker). Hoppas du hittar något du gillar!


The wildest man in town