2015/08/26

Post 1348

Ganni parets drömhus

26

8


2015


tantjohanna_hemmahosganni

Igår landade senaste numret av Styleby på hallgolvet och det som inspirerade mig mest var, kanske inte helt oväntat, hemma hos reportaget hos paret som driver modemärket Ganni. De bor i ett helt fantastiskt tegelhus i centrala Köpenhamn och jag vill köra en copy paste på precis alltihop. Jag har så länge jag kan minnas drömt om att få bo i precis såhär, i ett gammalt tegelhus inne i stan men en insynsskyddad stor trädgård. Och så gärna havsutsikt på det. Det ska bli mycket spännande om mina drömmar en dag kommer bli sanna. Jag fick dessutom precis tips om att det även finns ett reportage från hemmet i senaste Cover så den ska jag köpa på stationen senare idag. Nu ska jag återgå till packningen, jag och Frida ska nämligen åka på en tripp till just Köpenhamn. Håll utkik under #danishdesigntour på instagram för att se vad vi sysslar med!

Kommentarer

4

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Ser urhärligt ut!
  Härligt med Köpenhamnstripp. Tänker att restaurangen Stedsans på Österbro vore ngt för dig:
  http://www.cleansimplelocal.com/
  Har ännu inte varit där med det står helt klart på min to do lista!
  Mirabelle på Nørrebro är också härligt ekologiskt bageri: http://www.visitcopenhagen.dk/da/copenhagen/baest-mirabelle-gdk944378
  Vill du ha fler tips så säg till!
  Ha det så bra,
  Kram Caroline
  ps. Vilket underbart golv du lagt i ditt hem, vart kommer kaklet från?

 2. Karin says:

  Hej! Jag minns att du förde kampen för Svenk mjölk tidigare och ville tipsa om namninsamlingen angående det!

  http://www.lrf.se/politikochpaverkan/skriv-pa-for-mjolken/


The wildest man in town