2016/03/24

Post 1548

Frukostfolket Hudvårdsverkstad

24

3


2016

KategoriFrukostfolket015Frukostfolket090Frukostfolket013Frukostfolket038Frukostfolket081Frukostfolket041Frukostfolket078Frukostfolket088I söndags var det dags för vår tredje frukostfolketworkshop, denna gången i Malmö tillsammans med Organic Makers. I deras lokaler dukade vi upp med avokadomackor, yoghurt med granola, grapefrukt- och myntasallad, croissanter, juice och kaffe som vi alla åt tillsammans.

Frukostfolket033Frukostfolket105Frukostfolket103Frukostfolket104

Daniel berättade om de olika oljorna och deras egenskaper. Så intressant och helt galet vad mycket olika bra oljor det finns. Jag kände att jag ville blanda ihop alla till rena rama dunderoljan men så enkelt är det såklart inte. Det är en hel vetenskap det där med att kombinera rätt.

Frukostfolket045Frukostfolket008Frukostfolket100Frukostfolket117Frukostfolket127Frukostfolket114Frukostfolket130Frukostfolket134Efter genomgånen var vi alla redo för att  komponera ihop ett recept på en den perfekta ansiktsoljan för sin hud. I egen Frukostfolket flaska såklart. Josefin berättade lite om hennes favoriter och guidade oss till den perfekta blandningen. Jag körde på en nattvariant med bland annat aprikos, havtorn, granatäpple, hallonfrö och nypon. Och lite E-vitamin med ingefära vilket gör att den inte bara gör gott utan även doftar himmelskt gott.

Frukostfolket021Frukostfolket125Jag hoppas att alla deltagarna hade lika roligt som jag, Hanna och Alice hade. Tack snälla Josefin och Daniel för ett fint samarbete. Nu ska det inte dröja ett år mellan gångerna utan vi planerar faktiskt nästa tillfälle redan innan sommaren. Mer Frukostfolket åt folket helt enkelt!

Foto: Alice Johnsson

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. Såå fina bilder av ett härligt arrangemang!!
  Fin påsk till dig,
  Kram Caroline

  1. Johanna says:

   Jätte roligt att äntligen träffa dig 🙂
   Glad Påsk!
   Kram Johanna

 2. Veronica says:

  Ser supermysigt ut! 🙂 Kan ni inte ha nåt sånt i Gbg?

  1. Johanna says:

   Vi har redan haft två workshops i Göteborg och kommer absolut ha fler. Men just nu står andra städer på tur 🙂

 3. Li says:

  Vilka ljuvliga bilder! Det är nästan så man känner doften 🙂

 4. Ninni says:

  Hej Johanna, jag vill tacka för ditt arbete med en fin och bra blogg, samt önska Dig en skön påskhelg.
  Vill göra uppmärksam på att jag under en längre tid har haft problem med att ladda upp bilder och text från din blogg, samt när jag scrollar ner kickas jag ur – din sida stängs ner hos mig. Läser och ser via min IPad. Har inte detta problem på andra bloggar jag besöker. Är det fler som har denna problematik?
  Av vad jag förstår gällande denna problematik ligger det hos “din” server.
  Vänliga hälsningar och kramar från Ninni.

 5. Så häftig grej, riktigt snyggt ordnat! 🙂


The wildest man in town