2014/06/02

Post 964

Frukostfolket

2

6


2014

KategoriBILD_FF_BLOMSTERVERKSTAD_JOHANNA
BLOMSTERVERKSTAD!
.
UPPDATERING: Slutsålt! Så himla kul att så många var intresserade. Det gör oss väldigt glada. Nästa Frukostfolket med nytt tema och datum dyker upp inom kort!
.
Äntligen är det dags för vår allra första Frukostfolket-workshop som vi har jobbat med ett tag! Den 14e juni kommer Frukostfolket ha en blomsterverkstad här i Göteborg ihop med floristen Linda Andrée från Blomrum.  Vi äter en härlig frukost ihop och sen lär vi oss lite om blommor och får testa på att sätta samman stora, fina blomsterbuketter i vas på bästa sätt.
Var: Majorna, Göteborg.
När: Lördagen den 14e juni
Klockan: 10.00-13.00
Pris: 750:- (inkl. moms) – frukost, bukett och vas ingår.
Anmälan: Maila oss på info@frukostfolket.se för mer info om bokning samt villkor. Glöm inte lämna fullständigt namn, telefonnummer och mailadress.
(OBS: max antal deltagare är 13 personer)
.
Både jag och Hanna har sett fram emot det här så länge nu. Hoppas verkligen vi ses!
.
Me and Hanna will finally have our first Frukostfolket workshop. And it’s going to be all about flowers, flowers and flowers. And breakfast of course. It’s in swedish in Sweden but if you want to join us the 14th of June, email us at info@frukostfolket.se

Kommentarer

8

Dela

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


 1. lejnox says:

  Jag tycker detta låter som ett fantastiskt initiativ, vill så gärna lära mig att binda buketter! Men tyvärr kan jag inte detta datumet, vet ni redan nu när nästa tillfälle blir?

 2. Victoria says:

  Låter roligt, nästa gång kanske!
  Lite off topic men:
  Tycker att det är synd på en bra idé (=lovely life) med en sån rörig hemsida! Förstår såklart att ni behöver reklamintäkterna, men den nya topp-bannern som gör att innehållet inte syns om man scrollar för snabbt är verkligen fruktansvärd. Överlag upplever jag sidan som mer reklam än innehåll, är verkligen svårt för ögat att urskilja vad som är vad. Utöver det känns som sagt upplägget lite rörigt, varför kommer man tex inte till hela din blogg (eller nån av de andras) när man klickar på ett inlägg på första sidan? Känns som att strukturen behöver ett varv eller två till för att bli användarvänligt. Jag tröttnar ofta innan jag hunnit läsa allt det jag egentligen vill läsa på sidan.
  Lite konstruktiv feedback bara, hoppas den tas på rätt sätt!

 3. Maria says:

  Instämmer med Victoria. Att sidan är svårmanövrerad är synd för jag drar mig nu också från att gå in. Reklamen gör det jobbigt att ta sig runt också. Önskar så att ni vill göra det enklare för oss som gärna skulle vilja fortsätta följa er. Är ju ett gäng fina bloggare på denna sida!

  Lycka till med Frukostfolkets workshop. Låter spännande.

  Vildblomsterhälsningar

 4. Jessika says:

  Så synd att jag inte bor i Göteborg!

 5. Cornelia says:

  Åh va roligt, drömbra idé! Hoppas på fler tillfällen då det är min födelsedag… *Håller tummarna*

 6. Daniella says:

  Å vilken frukost det kommer bli, Johanna!! Hade inte tvekat en sekund på att hänga med er om jag bara bott lite närmare. Lycka till!! Kram D

 7. Nina says:

  Åh, det låter ju som en fantastisk dag! Hade gärna gått med om det inte krockat med övriga livet och flytt! Hoppas på fler roliga grejer i framtiden! Tack för en fantastiskt fin blogg!

 8. Joanna says:

  Vilken fantastisk idé! Om ni håller till i närheten av Sthlm nästa gång så är jag med!
  Lycka till!
  Soliga kramar från Stockholm!


The wildest man in town